-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Halti Pop Up- myymälä Palettiin

Halti Pop Up- myymälä on aloittanut maaliskuun alussa Kauppakeskus Paletin Yhteismyymälässä Kyyjärvellä. Halti Pop Up toimii Yhteismyymälässä toistaiseksi, mutta ainakin kesän loppuun saakka.

Valikoimasta löytyy muun muassa vaatteita ja jalkineita naisille sekä miehille pop up-tarjoushinnoin.

MAINOS

– Kehityksen mentyä pitkään siten, että kivijalkakaupat vähenevät ja ihmiset ostavat enemmän tuotteita verkosta, se on tuonut monelle varsinkin pienemmälle paikkakunnalle vaikeuksia löytää tuotteita muualta kuin verkosta, kertoo Haltin myymälätoiminnasta vastaava Juha Antikainen.

– Myymälästä ostettaessa jalkineiden ja teknisten vaatteiden eri koot ja mallit ovat heti sovitettavissa, jolloin se itselle sopivin malli löytyy helpommin ja mukavahan se on asioida kasvotusten asiantuntevan myyjän kanssa. Tähän olemme halunneet tuoda helpotusta avaamalla pop up osastoja.

– Tilaus tällaisille on selkeästi ollut olemassa, nyt keväällä avaamiemme pop uppien kysyntä onkin ylittänyt odotuksemme monin verroin, myös täällä Kyyjärvellä.

Yhteismyymälä on Shop-in-Shop-periaatteella toimiva liike, jossa palvelee Haltin lisäksi mm. Nanso, Fiini Fröökynä sekä Kenkä-ja Laukku Amelii. Yhteismyymälä on avoinna lähes kaikkina vuoden päivinä maanantaista perjantaihin kello 10-18, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Yhteismyymälän omistaja ja myymäläpäällikkö Matti Lindell johtaa myös kahta muuta liikettä Suomessa, joissa toimii samanlainen Shop-in-Shop-konsepti.

Halti on perustettu vuonna 1976 yhden miehen, Juhani Hyökyvaaran oivalluksesta. Nauttiakseen luonnossa liikkumisesta eri sääoloissa ihmiset tarvitsevat parempia varusteita.

Haltin tuotteet on suunniteltu kaikkiin vuodenaikoihin ja erilaisiin maastoihin. Suomalaisen yrityksen design on ajatonta ja inspiraatiota on haettu ympäröivästä luonnosta. Haltin tekemisessä yhdistyy ainutlaatuisella tavalla pohjoinen luonto, käytännöllisyys sekä luonnosta ammennettava estetiikka.

Halti käyttää vaatteissa ja kengissä DryMaxX-kalvoa, jolla tuotteisiin saadaan veden- ja tuulenpitäviä ominaisuuksia.

Uuden Halti Pop Up- myymälän avajaisia juhlistetaan 15.-17.3. Samana ajankohtana on Kauppakeskus Paletin Onnenpäivät-tapahtumaviikonloppu Kyyjärvellä. Halti tarjoaa tuolloin edullisien Pop Up-tarjoushintojen lisäksi avajaistarjouksia sekä tuotearvontaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät