2.6 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Taiteen riemua Soinin kirjastossa

Kuvataidekoulu Eeron Soinin ryhmän kevätnäyttely on esillä Soinin kirjastossa maaliskuun 31. päivästä 7.4. saakka. Kuvataideyhmä on kolmen eri ryhmän yhdistelmäryhmä, johon on yhdistetty kolmen eri ikäryhmän oppilaita. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa yhtenäiskoulun avarassa kuvisluokassa. Ryhmää opettaa kuviskoulun pitkäaikainen opettaja Ulla Hautamäki.

Näyttelyssä on esillä maalauksia, savitöitä, piirroksia ja grafiikkaa. Ryhmätyönä tehty pahvinen kerrostalo, jota koristaa ankkamuraali. Isommat periodipajan oppilaat ovat tehneet savitöihin upeita lasituksia.

MAINOS
Soinissa Kuvataidekoulu Eeron ryhmä on yhdistelmäryhmä, jossa omaa luovuuttaan toteuttavat ja kehittävät eri-ikäiset oppilaat, opettajanaan Ulla Hautamäki.

Ulla Hautamäki kertoo, että ryhmässä eri-ikäiset oppilaat toimivat hyvin keskenään. Pidemmälle edistyneiden taidetunnit kestävät pidempään, jolloin voi hyvin keskittyä hiljaisemmassa työskentelyssä.

Kuvataidekoulu antaa taiteen perusopetusta, jossa opetus etenee opetussunnitelman mukaan vuosi vuodelta.

Kuviskoulutunnit jatkuvat toukokuulle. Kevään aikana käydään läpi valokuvaukseen liittyviä asioita ja tutustutaan Eero Nelimarkan ja Alvar Aallon taiteeseen. Keväällä ryhmän ohjelmassa on myös retki Alajärvellä sijaitsevaan Nelimarkka-museoon.

S

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät