Kansainvälinen viikonloppu Järvilakeuden kansalaisopistossa

Dejan Srhoj Nomad Dance Academysta Sloveniasta on yhtenä tanssinopettajana Lappajärvellä järjestettävällä kurssilla.

Järvilakeuden kansalaisopisto saa 11.-13.4. vieraita Erasmus+ -hankkeiden puitteissa Kroatiasta, Sloveniasta, Kittilästä ja Sodankylästä.

Opetushallituksen myöntämä akkreditointi varmistaa rahoituksen kansainvälisiin toimiin vuoteen 2027 asti, mm. henkilökunnan koulutukseen ja opiskelijoiden opintomatkoihin. Kansainvälisen viikonlopun ohjelmassa on avoimia kursseja musiikista, tanssista, liikeilmaisusta ja ruoanlaitosta eri puolilla opiston aluetta.

MAINOS

Opetushallituksen myöntämä akkreditointi mahdollistaa Järvilakeuden kansalaisopistolle vuoden 2027 loppuun saakka rahoituksen erilaisiin kansainvälistymiseen liittyviin toimiin.

Rahoitusta voidaan käyttää muun muassa henkilökunnan kursseille osallistumiseen, opiskelijoiden opintomatkoihin ja opettajavierailuihin muista EU-maista.

Järvilakeuden kansalaisopisto saa vastaanottaa 11.-13.4. kahden Erasmus+ -hankkeen puitteissa vierailevia opettajia ja hankekumppaneita Kroatian ja Slovenian lisäksi Kittilästä ja Sodankylästä.

Kroatialainen kumppani on lastenteatteri Poco Loco, tanssinopettajat tulevat Sloveniasta Nomad Dance Academysta. Revontuli-Opisto on laajalla alueella Lapissa toimiva kansalaisopisto.

Kansainvälisen viikonlopun ohjelmassa on eri puolilla opiston aluetta kaikille avoimia kursseja musiikista, tanssista, liikeilmaisusta ja ruoanlaitosta.

Musisointia, lounas ja tanssia

Kansainvälistä musisointia -työpajat kokoontuvat 11.4. Ylihärmässä ja Kauhavalla sekä 13.4. Evijärvellä.

Laulattajina Satu Lumiaho ja kroatialaiset vieraat Irena Borovina ja Jasna Šprajc. Ylihärmässä ja Kauhavalla mukana myös Eero Magga Kittilästä.

Valmistetaan lounas kroatialaiseen tyyliin ja ruokaillaan yhdessä! Kurssi kokoontuu 12.4. Alahärmässä Härmänkylän nuorisoseuralla. Opettajana Irena Borovina ja Jasna Šprajc Kroatiasta. 

Kansainvälisen viikonlopun tanssityöpajat on tarkoitettu kaiken ikäisille eikä niihin vaadita aikaisempaa tanssikokemusta.

Dance and Nature -työpajassa opiskellaan vapaata tanssia ja improvisaatiota. Työpaja järjestetään 11.–12.4. Kauhavalla ja 13.4. kello 10.30–13 Lappajärvellä.

Kansainvälistä tanssia –työpajassa opitaan suomalaisia kansantansseja ja saadaan maistiaisia myös kroatialaisesta ja slovenialaisesta kansantanssista. Työpaja järjestetään 13.4. kello 14.15– 15.30 Lappajärvellä.

Harrastajanäyttelijöille on lisäksi tarjolla maksuton työpaja liikeilmaisusta 13.4. Kortesjärvellä.

Opetuskielenä tanssityöpajoissa on englanti, tulkkaus suomeksi. Opettajina kaikilla tanssi- ja liikeilmaisun kursseilla ovat Dragana Alfirević ja Dejan Srhoj Nomad Dance Academysta Sloveniasta.

Kansainvälinen viikonloppu huipentuu kansainvälisiin iltamiin Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralla lauantaina 13.4.

Kansainväliset iltamat järjestävät yhteistyössä Järvilakeuden kansalaisopiston kanssa Teatteri Poco Loco, Revontuli-Opisto, Kauhavan kulttuuripalvelut ja Kortesjärven Ylikylän nuorisoseura.

MAINOS
Exit mobile version