Lions Club Alajärvi-Järviseutu jakoi 6250 euron stipendit ja lahjoitukset

Lionsit ja stipendien sekä lahjoitusten saajat kokoontuivat yhteiskuvaan. Lions Club Alajärvi-Järviseutu jakoi tänä vuonna lahjoituksina huiman 6250 euron potin.
Mainos[adrotate banner="3"]

Lions Club Alajärvi-Järviseutu järjesti jokakeväisen stipendien ja lahjoitusten luovutustilaisuuden Alvariinissa Alajärvellä.

Tänä keväänä lahjoitusten yhteissumma ylsi huikeaan 6250 euroon ja saajia oli kaikkiaan 40.

MAINOS

Lions Clubin presidentti Tapani Hänninen totesi järjestön tunnuslauseen olevan ”Me palvelemme”. Työtä ja varainhankintaa tehdään kautta vuoden toimien lasten ja nuorten hyväksi paikkakunnalla. Varoja kerätään monin eri keinoin, kuten vapputapahtumalla ja Alajärvi-kalenterilla sekä pullonpalautuskuitein ja muovikassein.

Stipendit ja lahjoitukset saajilleen jakoi Hänninen ja klubin sihteeri Jari Leivo. Hyvän tahdon oppilaiden stipendejä myönnettiin yläkoululle kolme, samoin lukiolle ja musiikkiopistolle. Alakouluille Alakylälle, Paalijärvelle ja Myllykankaalle stipendejä myönnettiin yksi kullekin ja Hoiskoon kaksi sekä Paavolaan kolme. Jamille stipendi myönnettiin kaikkien kolmen toimipisteen yhdelle oppilaalle.

Avustusta myönnettiin Risteyspaikalle, Ukrainaan ambulanssi ja kamiinat, E-tupaan, 4H-Alajärvelle ja MLL Alajärvelle.

Liikunta ja juniorijärjestöistä avustusta saivat AA juniorilentopallo, AA yleisurheilu, Järviseudun Rasti, AA tyttöjen superpesis, AA hiihto, S.C. Alajärvi, JPK ja Alavoli.

Lisäksi avustusta on jaettu lukiolaisten Japanin ja Riikan matkaan sekä huumevalistukseen ja Ladyjen avustus yläkoulun The Crows yhtyeelle ja toisen asteen BD Bonkers yhtyeelle.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliYlioppilaiden muistamiset Alajärvellä nyt Paapon kautta
Seuraava artikkeliEtelä-Pohjanmaan hyvinvointialue ja Etelä-Pohjanmaa ovat vedenjakajalla tulevaisuuden suhteen