Ylioppilaiden muistamiset Alajärvellä nyt Paapon kautta

Anne Nenonen kertoo, että Alajärven lukion valmistuneiden ylioppilaiden muistamiset yhteislistoilla otetaan nyt vastaan Paapossa Paavolantorilla 29.5. kello 14 saakka.
Mainos[adrotate banner="3"]

Ylioppilaita on perinteisesti muistettu pienellä rahalahjalla yhteislistojen kautta. Aikoineen listat löytyivät paikkakuntien pankeista, mutta pankkien luovuttua tästä tehtävästä asia siirtyi Alajärvellä kirjakauppaan.

Nyt Kirjakaupan suljettua ovensa ylioppilaiden muistaminen yhteislistalla onnistuu Paavolantorilla sijaitsevassa Paapossa.

MAINOS

Kauppias Anne Nenonen kertoo, että muistamisensa voi jättää käteisellä rahalla vain käymällä paikan päällä, ei siis puhelimitse. Toimitusmaksu on yksi euro per muistaminen.

Muistamisia otetaan vastaan keskiviikkoon 29.5. kello 14 saakka ja ajasta ei voida joustaa, koska tämän jälkeen listat tulee toimittaa lukiolle.

– Ylioppilaiden muistaminen yhteisillä listoilla on vanha perinne, jonka halusimme säilyttää. Opiskelemaan lähteville nuorille pieniki rahallinen apua on aina tarpeen, Anne toteaa.

Paapossa voi muistaa yhteislistalla Alajärven lukiosta valmistuneita ylioppilaita.

Tuula JokiahoMAINOS
Edellinen artikkeliAnkkurit nappasivat voiton Pattijoelta
Seuraava artikkeliLions Club Alajärvi-Järviseutu jakoi 6250 euron stipendit ja lahjoitukset