Paalijärven lava herää kesään

Paalijärven lavalla toimii jälleen kesä- ja heinäkuun ajan Paalijärven kyläyhdistyksen kesäkahvila ja paljon muutakin toimintaa on luvassa!
Mainos[adrotate banner="3"]

Paalijärven lavalla toimii jälleen kesä- ja heinäkuun ajan Paalijärven kyläyhdistyksen kesäkahvila aina keskiviikkoisin kello 18-20. Ensimmäisellä kerralla 5.6. on testissä Vohvelikahvila, jolle on mahdollisesti luvassa jatkoakin.

Kesän aikana järjestetään myös oheisohjelmaa kahvilailtoina. 12.6. ja 31.7. lavalla pääsee laulamaan karaokea Jaana Hautakankaan toimiessa karaoke-emäntänä. 19.6. kutsutaan mukaan erityisesti kaikki Paalijärvelle viime vuosina muuttaneet Uusien kyläläisten iltaan.

MAINOS

3.7. Alajärven seurakunnan Ylistyskuoro laulaa ja laulattaa. 17.7. puolestaan on mahdollisuus tulla myymään itselle tarpeetonta kirppisiltaan ilmaiselle myyntipaikalle.

Lisäksi sunnuntain 30.6. järjestään ensimmäistä kertaa Paalijärven Match Show, eli koiranäyttely, ja kahvila on myös auki.

Lavaa on myös mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, tiedustelut Paalijärven kyläyhdistyksen puheenjohtajalta Ritva Rintalalta.

MAINOS
Edellinen artikkeliKotihoidon kuntalisästä saatu ensimmäiset kokemukset Alajärvellä
Seuraava artikkeliKempele vei pisteet Kitrolta