Ikivihreitä iskelmämusiikin helmiä ja sota-ajan iskelmämusiikkia Taiteen Päämajassa!

Puolustusvoimain lippujuhlapäivän kunniaksi Taiteen Päämajassa järjestetään ikimuistoinen musiikki-ilta, jossa kuullaan Maritzan esittämänä ikivihreitä iskelmämusiikin helmiä ja sota-ajan rakastettuja iskelmiä.
Mainos[adrotate banner="3"]

Puolustusvoimain lippujuhlapäivän kunniaksi Taiteen Päämajassa järjestetään ikimuistoinen musiikki-ilta ”Pieni Sydän” tiistaina 4. kesäkuuta kello 18 alkaen. Illan aikana kuullaan Maritzan esittämänä ikivihreitä iskelmämusiikin helmiä ja sota-ajan rakastettuja iskelmiä.

Musiikillinen tuokio tarjoaa monipuolisen kattauksen tangoa, valssia ja kepeitä iskelmiä, jotka saavat varmasti jalan vipattamaan ja mielen nostalgisiin tunnelmiin. Laulun ystäville tarjotaan mahdollisuus laulaa mukana, sillä kaikki kappaleet ovat tulostettuna paperille ja ne heijastetaan myös skriinille.

MAINOS

Tule ja koe Maritzan ”Pieni Sydän” laulutuokio Taiteen Päämajassa – Nautitaan yhdessä musiikista.

Liput hintaan sisältyy kahvi ja pulla. Kahvitarjoilu alkaa jo kello 17.30, ja kahvit ovat saatavilla myös konsertin jälkeen.

Taiteen Päämaja löytyy osoitteesta Sääksjärventie 252, 62880 Sääksvesi, Vimpeli.

Maritza – Monipuolinen taiteilija Etelä-Pohjanmaalta

Maritza on Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva monipuolinen pitkän linjan musiikin ja esittävän taiteen taituri. Hänen sydämensä sykkii musiikille ja teatterille, ja hän on vuosien varrella hurmannut yleisönsä lukuisten esitysten kautta.

Maritzan ura on täynnä intohimoa, omistautumista ja rakkautta taiteeseen.

Taiteen Päämajassa, Vimpelin Sääksjärvellä, Maritza pääsee toteuttamaan taiteellista intohimoaan täydellä sydämellä. Hän tuo lavalle unohtumattomia esityksiä, joissa yhdistyvät musiikin kauneus laulutuokioiden sekä konserttien merkeissä ja lapsille tarjolla teatterin taianomaisuus Ninni Kettulin ja hänen kavereiden seurassa.

Päämajaan on tulossa laulutuokioiden ja lastenteatterin lisäksi myös Maritzan vetämä taideleiri lapsille sekä Hyvinvointia Mielelle -kursseja kouluttauduttuaan ratkaistukeskeiseksi valmentajaksi LCAF Certified Coah-koulutuksessa.

MAINOS
Edellinen artikkeliMuutoksia lipputuotteissa ja hinnoittelussa seudullisessa bussiliikenteessä
Seuraava artikkeliRankkasade aiheutti vahinkoja Seinäjoen keskussairaalassa