Avoimet kylät kutsuvat

Mainos[adrotate banner="3"]

Valtakunnallinen Avoimet kylät -teemapäivä järjestetään kymmenettä kertaa lauantaina 8. kesäkuuta. Tapahtumakartalle on kertynyt yli 500 kylissä järjestettävää tapahtumaa.

Lappajärvellä Tarvolassa on Tuikantien pihakirppistapahtuma kello 9-15. Päivässä useat tien varrella asuvat myyvät kirpputoritavaraa. Tarjolla on myös hernekeittoa ja itse tehtyä ruisleipää.

MAINOS

Vimpelissä vietetään Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti kylien järjestämänä Katajanlahden uudistuneen kalasataman avajaisia kello 9-18.  Päivässä juhlitaan venesataman kehittämishankkeen valmistumista.

Tapahtuma on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Kyläseura avaa kioskin, josta saa munkkikahvit, jäätelöt ja virvoitusjuomat, myy lettuja ja paistettuja muikkuja. Kalastajat myyvät myös tuoretta kalaa.

Alajärven Alakylässä on peräkonttikirppis. Peräkonttikirppis kaikille avoin ja maksuton, tule myyjänä tai ostajana kello 12-15.

Soinissa Laasalan Alasen rannassa vietetään perinteisesti uimakauden avajaisia Avointen kylien päivän kunniaksi. Rantasaunalla on avoimet ovet ja sauna lämmin kello 12-20!

MAINOS
Edellinen artikkeliEtelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kesän sinileväseuranta on alkanut
Seuraava artikkeliJoensuu haki pisteet