Wanhat Wehkeet kesäteatterissa Karstulassa vahva edustus Järviseudulta

Irwin -musiikkinäytelmässä mukana ovat mm. Heikki Lehisalo Soinista ja Tarja Kultavuori Alajärveltä. Kuva: Arja Piilo.
Mainos[adrotate banner="3"]

Wanhat Wehkeet kesäteatterissa kesän Irwin-musiikkinäytelmässä on vahva edustus Järviseudulta, sillä soinilainen Jarkko Järvenpää nähdään Irwinin roolissa ja Heikki Lehisalo mm. Tappi Suojasen roolissa.

Soinista ovat myös livebändissä soittavat Justus Järvenpää ja Markku Keski-Mäenpää. Soinista on kotoisin niin ikään bändissä soittava Jari Huvila, joka nykyään asustelee Espoossa. Livebändin rumpali Elmeri Marjomäki tulee Alajärveltä.

MAINOS

Useissa eri rooleissa nähdään vimpeliläinen Seppo Koivisto ja alajärveläinen Tarja Kultavuori. Mukana ovat myös Jukka Paananen ja Päivi Muhonen Karstulasta sekä Arja Piilo Kinnulasta.

Jarkko Järvenpää (edessä) nähdään Irwinin roolissa, Heikki Lehisalo taas esittää mm. Tappi Suojasta. Kuva: Tarja Kultavuori.

Antti Hammarberg alias Irwin Goodman oli ensimmäisiä suomalaisia artisteja, jotka eivät tyytyneet käännöskappaleisiin. Hän sävelsi kappaleensa itse ja levytti kaikkiaan yli 200 omaa sävellystään.

Teatteriesityksessä kuullaan Irwinin tunnetuimpia lauluja, kuten esimerkiksi Maailma on kaunis, Poing poing poing, Ryysyranta, Suruton nuoruusaika ym. Mukana on myös muiden artistien tunnetuksi tekemiä lauluja, kuten Anna käsi ja Kurki. Näytelmän ohjaa Pasi Saarinen Saarijärveltä.

Heikki Paavilaisen kirjoittaman Irwin-musiikkinäytelmän ensi-ilta on lauantaina 29.6. kello 15. Esityksiä on elokuun ensimmäiseen viikonloppuun saakka. Katso lisää Wanhat Wehkeet kesäteatteri Facebook ja Instagram.

Esityksen tuottaa Viihdytysryhmä Vartiossa.

Tahdit musiikkinäytelmässä takaa livebändi, jossa soittavat Markku Keski-Mäenpää, Justus Järvenpää, Elmeri Marjomäki ja Jari Huvila.  Kuva: Tarja Kultavuori.
MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärven 4H-yhdistys työllisti Taimiteossa viisi nuorta Soinin Porrassuolla
Seuraava artikkeliTurpeen korvaamista biopohjaisilla materiaaleilla tutkitaan Järviseudun ammatti-instituutissa