Ränkikoira 2024 titteli on taas jaossa Lehtimäellä!

Viime kesänä Ränki Match Shown Best In Show koiraksi valittiin Laura Hankaniemen omistama Melvin.
Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Ränkiviikon alkajaisiksi lauantaina 6.7. järjestetään jälleen kaiken koirakansan hyväntekeväisyys Match Show, jonka pääsponsoriksi on saatu Lehtimäen Osuuspankki!

Pääsponsorin tuella mätsäriin saadaan viimekesäiseen tapaan huikeat palkinnot, sillä Best In Show koiran palkintona on upea ja arvokas Mustang -grillisetti, jolla voi grillailla kesäherkut niin koiralleen kuin itselleenkin! Best In Show koira saa jälleen myös upean Ränkikoira 2024 loimen!

MAINOS

Arvontapalkintona tapahtumassa on Landmann -ulkotulisija halkoineen ja Lapsi & lelukoirakisassa jokaista osallistujaa odottaa mukavia palkintoja!

Myös muille sijoittuneille on luvassa hienoja palkintoja, esimerkiksi lahjakortteja lukuisilta tapahtumaa tukevilta alan yrittäjiltä ja jokainen osallistuja saa koodin, jolla pääsee Koirametsä Havuun tuntuvalla alennuksella!

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty mätsäri yllätti suosiollaan, joten tälle kesälle on ohjelmaan tehty pieniä muutoksia, jotta tapahtuma ei veny kenellekään kohtuuttoman pitkäksi.

Kahden kehän sijasta kehiä on nyt neljä, ja lapsi & lelukoira kilpailu sekä Junior handler -kilpailut käynnistyvät puolta tuntia ennen muiden kehien alkua.

Luokat alkavat mätsärissä kello 12, mutta lapsi & lelukoira ja junior-handler kisat jo kello 11.30 alkaen. Tänäkin vuonna näiden luokkien palkintoihin on panostettu erityisesti. Junior handlerissa palkitaan viisi parasta ja lapsi & lelukoirakisassa palkinnon saa jokainen osallistuja!

Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kirkonkylän vanhan koulun vieressä oleva kenttä, Töysäntie 9. Tapahtuma-aikana wc ja kahvila toimivat koululla.

Luokkina ovat isot, pienet, pienten rotujen pennut alle 1v ja isojen rotujen pennut alle 1 v, junior handler sekä lapsil&lelukoira, johon kuka tahansa lapsi voi osallistua pehmolelunsa kanssa!

Best In Show koiran valitsee tuttuun tapaan kokonaan eri tuomari, kuin he jotka laittavat koirat järjestykseen luokkakehissä. Peli alkaa siis uudelleen puhtaalta pöydältä loppukehässä, jossa kahdeksan koirakkoa laittaa mieleiseensä järjestykseen tapahtuman pääsponsorin edustaja, toimitusjohtaja Veli-Jussi Haapala!

Tapahtuman tuotto käytetään kokonaisuudessaan Lehtimäen kylän nuorten kesätyöllistämiseen 4H-yhdistyksen kautta, erilaisiin ohjaustehtäviin kesän tapahtumissa ja koulutuksissa!

Paikan päällä myös lemmikkitarvikkeiden ym. peräkonttikirppis! Paikkamaksu 5 euroa (yksityiset) ja 10 euroa (yritykset) – ilmoittaudu mielellään etukäteen tuula.jokiaho@gmail.com, jotta osaamme varata riittävästi kirppispaikkoja!

Mätsäriin saapuvilla koirilla edellytyksenä on, että ne on rokotettu. Ota rokotustodistus mukaan. Sitä ei tarvitse näyttää ilmoittautuessa, mutta rokotuksia tarkastetaan pistokokein. Ilmoittautuminen alkaa kello 10.30.

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärven 4H-yhdistyksen kesäleirit täyttyivät lapsista
Seuraava artikkeliRokulipäivät Alajärvellä jo 48. kertaa!