Rokulipäivät Alajärvellä jo 48. kertaa!

Rokulipäivillä riittää niin markkinamyyjiä kuin ostavaa yleisöäkin. Samaan aikaan Palotorin lavalla kansaa viihdyttävät lukuisat paikalliset esiintyjät.
Mainos[adrotate banner="3"]


Alajärven Rokulipäivät järjestetään jo 48. kertaa 5.-6.7. Kyseessä on alueen merkittävin ohjelmallinen kesätapahtuma niin markkinamyyjissä kuin vieraissa mitattuna. Markkinoilla tavataan tuttuja läheltä ja kaukaa!

Perinteiseen tapaan markkinoilla nähdään kymmenittäin markkinamyyjiä ja Palotorin lavalla on musiikkiesityksiä koko tapahtuman ajan. Lapsille on luvassa Tivoli Huvimylly!

MAINOS

Rokulimarkkinoiden lisäksi Rokuliviikonloppuna on runsaasti oheistapahtumia, kuten Jokamiehen Rokulitriathlon ja Rokuli Superpesisottelu.

Perjantaina tori ja tivoli ovat avoinna kello 9-19 ja Tivolissa laitteet ovat ilmaisia. Palotorin Onni-lavalla järjestetään perjantaina 5.7. kello 10.30 Rokulipäivien avaus ja sen jälkeen vuorossa on Tanssiesitys Vanessa ja Melina. Lavalla esittäytyvät myös Kauhavan UA:n RC-Autot.

Kello 15 on jälleen tanssiesitys Euroviisu Enkelit ja kello 16 Sipsetti -konsertti, jossa kuullaan musiikkia eri vuosikymmeniltä.

Kello 19 vuorossa on Toni Taipale & Boronium – konsertti, joka on ikärajaton ja maksuton. Veteliläinen Toni Taipale sijoittui Voice of Finland -laulukilpailussa kolmanneksi vuonna 2024. Hänen bändinsä Boroniumin on 2019 perustettu kuuden keski-pohjanmaalaisen taiteilijan yhtye.

Settiin kuuluu vajaa kymmenen omaa kappaletta sekä uudelleen sovitettuja tunnettuja cover kappaleita. Kaikki biisit on sovitettu bändin näköiseksi ja yleisö voikin yllättyä miten joku tunnettu cover kappale on saanutkin aivan uuden ilmeen!

Muuta ohjelmaa alueella ovat muun muassa kello 10-15 Kirjaston kesäkirppis, ja kello 12-18 Mopo/crossi-näyttely Alvariinin vieressä olevalla nurmikentällä. Tämän järjestää Alajärven Nuorisovaltuusto.

Lauantai 6.7. tori ja tivoli ovat avoinna kello 9-15 ja Palotorin Onni-lavalla kello 10 alkaen esiintyy nuorten bändejä Escape, Revenant sekä FR Utopia ja Hilkat.

Kello 11 luvassa on tanssiesitys Euroviisu Enkelit ja kello 11.30 lavan valtaa menestystä niittänyt The Crows. Kello 12 huippuesiintyjät jatkuvat, kun Onni Kivipelto valtaa lavan.  Kello 12.30 esiintyvät Onni Kivipelto & Alajärven yläkoulun bändit.

Iltapäivä jatkuu kello 13.30 Tanssiesitys Euroviisu Enkeleillä.

Markkinoiden jälkeen sunnuntaina 7.7. kello 15 Alajärven Nuorisoseuralla on Rajoilla Ensemble goes America, jossa tangokuningas Johannes Vatjus ja Sopraano Hannakaisa Nyrönen esiintyvät.

Illalla kello 18 tarjolla Alajärven seurakunnan ja Alajärven helluntaiseurakunnan ”Yhteinen Sävel” jossa esiintyvät Kristoforos, TMP-Trio.

Tuula JokiahoMAINOS
Edellinen artikkeliRänkikoira 2024 titteli on taas jaossa Lehtimäellä!
Seuraava artikkeliPoliisi valvoo liikennejuopumusta