Huippuartistit Saarikentälle

Teflon Brothers vastaa Saarikenttä Festivaalin viimeisestä keikasta, joka alkaa viisi minuuttia yli puolenyön sunnuntaina 7. heinäkuuta.
Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Saarikentällä kuullaan huomenna lauantaina 6.7. maamme eturivin artisteja ensimmäistä kertaa järjestettävässä Saarikenttä Festivaali -tapahtumassa.  Ensimmäinen artisti, Hugo, aloittaa oman settinsä kello 15.15. Teflon Brothers laittaa kannat kattoon viisi minuuttia yli puolenyön.

Saarikenttä Festivaalin järjestelyistä vastaa Vimpelin Yrittäjät ry. yhdessä Seinäjoen Vauhtiajojen kanssa. Vimpelin Yrittäjien sihteeri Maarit Liikala valottaa yrittäjäyhdistyksen halunneen tuoda Vimpelin Pesisfestivaalien avausviikonloppuun jonkin musiikkiesityksen.

MAINOS

– Tänä vuonna päätimme tehdä vähän isommasti ja saimme apuja ammattilaisilta. Vauhtiajot on neuvotellut asiat artistien kanssa ja hoitaa käytännön järjestelyjä.

Jokaiselle jotakin

Rap-artisti Hugon ja pop-musiikkia, dance-musiikkia ja rapia vauhdikkaassa paketissa tarjoilevan Teflon Brothersin lisäksi Saarikentän valtaa Prinsessa-kappaleestaan tunnettu rap-artisti Etta. Kesällä 2010 Mökkitie-laulullaan paikkansa suomalaisten sydämissä ottanut Arttu Wiskari ja muiden muassa Wake Up World -hitistään tunnettu poplaulaja Isac Elliot esiintyvät Etan jälkeen. Jo 1980-luuvlla hittibiisejä takonut Kolmas Nainen laittanee etenkin entisten nuorten menojalan vipattamaan.

– Halusimme, että festivaaleilla on vähän kaiken ikäisille jotakin. Nuorisolle on Etta, Isac Elliot ja Hugo. Arttu Wiskari menee kaikenikäisille ja kaikki tuntevat hänen biisiensä sanat.

Maarit Liikala kertoo, että uutuusfestivaalin esiintyjänimiksi pyöriteltiin monia artisteja ennen kuin Saarikenttä Festivaalin lopullinen esiintyjäkokoonpano lyötiin lukkoon.

Maarit Liikala muistelee Saarikenttä Festivaalin aiheuttamia ensireaktioita alkutalvesta: ei voi olla totta, että Vimpeliin saadaan tällaisia artisteja.

– Festivaali on herättänyt todella paljon kiinnostusta ja innostusta. Paikalliset ostivat tosi paljon lippuja heti lipunmyynnin avauduttua. Myös loppua kohti lipunmyynti on vilkastunut ja esimerkiksi VIP-liput on loppuunmyyty. Vimpeliläinen yhteisöllisyys ja asioiden yhdessä tekeminen on tosi iso juttu.

Saarikenttä Festivaalille tavoitellaan neljäätuhatta kävijää.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliLevätilanne rauhoittunut
Seuraava artikkeliLuonto inspiroi Laukkosta