-0.7 C
perjantai 26.4.2024

Lehtimäen Jyske – ILW tasapeliin

Lehtimäen Jyskeen kolmosdivarin jääkiekkojoukkue pelasi lauantai-iltana Saarijärven IslandLake Warriorsia (ILW) vastaan kovamaalisen tasapelin 10-10.

Peli sai salamalähdön Jyskeen ottaessa aloitusvoiton ja siitä hyökkäyspeli lähti käyntiin pöröpari Ari Mannion syöttäessä hyökkäämään päässeen Antti Hattulan maalipaikalle.

Sitten peli alkoi jälleen alkukautta vaivanneesti tökkimään ja vieras ottaa hieman erän puolivälin jälkeen jo 1-4 johdon, mutta sitten tällä kaudella peräänkuulutettu tahto löytyy.

Niin eka erätauko koittaa jo suurinumeroisesti 5-5. Erän muiksi Jyskeen maalin tekijöiksi kirjataan Ville Pekkanen,Taneli Rantakangas, Antti toisellaan ja Veli-Jukka Hattula.

Toinen erä mentiin tasaisesti välillä kummankin joukkueen horjuessa, mutta tämän erän Jyske pystyy kääntämään jo itselleen erän päättyessä 8-7 numeroihin.

Erän ja koko ottelun hienoimman maalin syötöstä vastaa pelissä ensimmäistä koko peliään maalilla torjunut, ja tälle kautta maalivahtipulaa auttamaan tullut Michael Ojala, joka laittoi kiekon pakki Sampo Peuralle, joka laukoi oman maalivahtinsa vierestä ilmeisen unessa olleen vastustajan maalivahdin verkot tötterölle!

Viimeinen erä joudutaan aloittamaan sekoitetuilla kentällisillä puolustaja Jani Kallioniemen loukkaantuessa naapurin possuillessa. Peliä pystytään kyllä viemään näpärän yhden maalin etumatkalla, mutta ILW pystyy lopussa tasoittamaan ja näin ottelu päättyy lukemin 10-10 tasan.

Ottelussa 1. syöttöpisteitä napsi tililleen Ari Mannio 3, Ville Pekkanen 2, yhtä pistettä kuittasi Tuure Takala,Jani Kallioniemi, Antti Hattula, Markus Mäntylä ja maalivahti Michael Ojala.

Seuraava Jyskeen ottelu on vieraspeli Alavuden APV:tä vastaan Alavus areenalla 8.11 kello 17.