Veto taipui Hyvinkäällä

Mainos[adrotate banner="3"]

Hyvinkäällä Vimpelin Veto pysyi kotijoukkue Pontevan kyydissä Martinhallilla kolmen jakson ajan, kunnes Ponteva repäisi neljännen jakson murskaavasti nimiinsä 30–17. Pontevan voitto kirjattiin pöytäkirjaan 85–69 (33-29).

Veto ajoi kaksi kertaa Hyvinkään etumatkan kiinni,mutta joutui taipumaan viimeisellä jaksolla.Kolmen jakson jälkeen tilanne oli 55-52.

MAINOS

Hyvinkääläisten pitkä suomalainen eturivi oli erinomaisella pelituulella. Taru Tuukkanen (15/10/4 riistoa) keräsi tupla-tuplan, kun taas Laura Saarinen (16/7) ja Titta-Riina Lepistö (16/6) olivat joukkueen pistekärjet.

Kenya McBee (21/15/6 riistoa) oli tuttuun tapaan Vedon ykkönen.Breanna Salley saalisti 17 pistettä.Ninni Salmi pussitti ennakkoluulottomasti 12 pistettä.

– India Hairston loukkaantui jo alkuvaiheessa ja tämä vaikeutti meidän peliä,nousimme pari kertaa takaa mukaan voittotaisteluun,mutta voittoon asti eivät paukut riittäneet tänään,kertasi Vedon valmentaja Jarkko Havu.

MAINOS
Edellinen artikkeliLehtimäen Jyske – ILW tasapeliin
Seuraava artikkeliJamin oppilaat rakentavat rivitalon Lappajärven kunnalle