-4.9 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Veto taipui Hyvinkäällä

Hyvinkäällä Vimpelin Veto pysyi kotijoukkue Pontevan kyydissä Martinhallilla kolmen jakson ajan, kunnes Ponteva repäisi neljännen jakson murskaavasti nimiinsä 30–17. Pontevan voitto kirjattiin pöytäkirjaan 85–69 (33-29).

Veto ajoi kaksi kertaa Hyvinkään etumatkan kiinni,mutta joutui taipumaan viimeisellä jaksolla.Kolmen jakson jälkeen tilanne oli 55-52.

MAINOS

Hyvinkääläisten pitkä suomalainen eturivi oli erinomaisella pelituulella. Taru Tuukkanen (15/10/4 riistoa) keräsi tupla-tuplan, kun taas Laura Saarinen (16/7) ja Titta-Riina Lepistö (16/6) olivat joukkueen pistekärjet.

Kenya McBee (21/15/6 riistoa) oli tuttuun tapaan Vedon ykkönen.Breanna Salley saalisti 17 pistettä.Ninni Salmi pussitti ennakkoluulottomasti 12 pistettä.

– India Hairston loukkaantui jo alkuvaiheessa ja tämä vaikeutti meidän peliä,nousimme pari kertaa takaa mukaan voittotaisteluun,mutta voittoon asti eivät paukut riittäneet tänään,kertasi Vedon valmentaja Jarkko Havu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät