Jyskeelle kaksi pistettä Alavudelta

Mainos[adrotate banner="3"]

Alavuden APV:n kotiotteluna pelattu, Lehtimäen Jyskeen viikonlopun peli, oli Jyskeen hallinnassa täydet pelin 60 minuuttia pienellä ja pippurisella 11 pelaajan rosterilla.

Jyske aloitti maalinteon viiden pelatun minuutin kohdalla. Taneli Rantakangas sai ilmiömäisen menon peliin poltteen siirryttyä lavasta naamalle hitsauksen avustamana, joka tuntui miehelle sopivan. Tasavajaalla APV tasoitti 1-1, mutta sitten se ei enää saanut tilaisuutta vaan Jyskeen pauhe kaikkosi siltä. Erä päättyi 1-3 ja toisen maalin teki Ari Mannio ja kolmannen Taneli.

MAINOS

Toinen erä jatkui samalla juonella, tässä Taneli jatkaa sitä mihin ensimmäinen erä jäi ja aisaparina toimi Veli-Jukka Hattula. Seuraava syöttö-maali tuli käänteisessä järjestyksessä ja kolmas maali taas saman parin toimesta toisinpäin käännetyssä järjestyksessä. Peli 1-5.

1-6 maalin teki alivoimalla karannut Ari Mannio ja seuraavat maalit kirjasi itselleen Henri Ojala ja Antti Hattula.

Viimeinen erä lähti 2-8 tilanteess. Erässä oli monenlaisia sekaannuksia ja tapahtumia, mitkä rikkovat peliä sen ollessa jo kutenkin selvä. Lehtimäen Jyskeen Ari Mannio teki tässä päätöserässä vielä puhtaan hattutempun ja peli päättyy 4-11.

Seuraava peli on Karstulassa Kivaa vastaan 15.11. kello 15.

MAINOS
Edellinen artikkeliPimeys on saapunut – näetkö, näytkö?
Seuraava artikkeliJukka-Pekka Matintupa Alajärveltä ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin