1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Jukka-Pekka Matintupa Alajärveltä ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Eri puolilta piiriä tulleiden lukuisten yhteydenottojen kannustamana SDP:n Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Jukka-Pekka Matintupa on antanut suostumuksensa asettua ehdokkaaksi kevään 2015 eduskuntavaaleihin. Oma puolueosasto Alajärven sosialidemokraatit esittää Matintupaa ehdokkaaksi.

– Haluan piirin puheenjohtajana olla mukana SDP:n aktiivisessa ehdokasjoukkueessa tekemässä yhdessä työtä oikeudenmukaisuuden ja työllisyyden puolesta. Kevään eduskuntavaalit ovat monessa mielessä merkittävät vaalit. Suomen johtaminen uudelleen kasvu-uralle vaatii määrätietoisia ja rohkeita ratkaisuja, joilla tuetaan työllisyyden kasvua, yritysten toimintaedellytysten myönteistä kehitystä, sekä luodaan pohjaa teollisuuden uusille investoinneille erityisesti kotimaassa.

MAINOS

– Tämän murrosajan keskellä vaaditaan erityistä taitoa ja pelisilmää puolustaa palkansaajien asemaa ja toimeentuloa vaikeiden suhdanteiden keskellä. Taloudellisesti haasteellisina aikoina julkiset palvelut, sekä lapsiperheiden että pienituloisten eläkeläisten asema ovat jatkuvan kädenväännön kohteena.

– Uskon, että tässä ajassa ja näissä haasteissa olisi kokemuksestani ja osaamisestani eri näkökulmien sovittelijana suurta hyötyä niin palkansaajaperheille, kotiseudulle, kuin yleiselle tahdolle luoda uuden työn, yrittäjyyden ja yhteisvastuun ilmapiiriä nykyisen haasteellisen ajan yli.

Matintupa on 59-vuotias perheenisä ja työskennellyt pitkään metallialalla. Matintupa on vaikuttanut kuntapolitiikassa 30 vuotta ja hän on tällä hetkellä myös Etelä-Pohjanmaan maakuntaliiton hallituksen jäsen. Hän on myös vahva järjestötoimija, kokemusta on kertynyt sekä puolueen että ay-liikkeen monissa tehtävissä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät