Pohjanmaan Pesis ry palkitsi kauden parhaat

Mainos[adrotate banner="3"]

Pohjanmaan Pesis ry palkitsi Seinäjoella syyskokouksen yhteydessä kauden parhaat pelaajat, pelinjohtajat ja tuomarit. Palkittujen joukossa oli myös menestyneitä joukkueita sekä seurojen toiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä.

Palkitut 2014: Vuoden naispelaaja: Saija-Maria Saari, Lapuan Virkiä. Vuoden miespelaaja: Mikko Kanala, Vimpelin Veto. B-tyttöjuniori: Janette Lepistö, Lapuan Virkiä. B-poikajuniori: Severi Piispanen, Seinäjoen JymyJussit.

MAINOS

Naisjokeri: Enni Kylä-Kause, Lapuan Virkiä. Miesjokeri: Jukka-Pekka Vainionpää, JymyJussit. Pelinjohtaja: Jukka Liikala, Lapuan Virkiä. Tuomari: Jari Mäkynen. Nuorisotuomarit: Laura Karhumäki ja Joonas Rantaniemi.

Tunnustuspalkinto: Lapuan Virkiä, Naisten SM-kulta, Seinäjoen Maila-Jussit, nousu naisten Superpesikseen, Marko Lammi, Lapuan Virkiä, B-tyttöjen SM-kulta, Otto Mantere, Koskenkorvan Urheilijat, C-poikien SM-kulta, Tero Tuomela, Alajärven Ankkurit, D-tyttöjen leirimestaruus, Markus Kettunen, Seinäjoen Maila-Jussit, D-poikien leirimestaruus, Vesa Liikala, Vimpelin Veto, E-poikien leirimestaruus, Nurmon Jymy kontiot, Suomenmestaruus.

Seuroista palkitut:

Alajärven Ankkurit: Jani Luoma-aho ja Jani Levijoki, Ilmajoen Kisailijat: Vesa Juonoja, Jalasjärven Jalas: Jukka Saarinen ja Sirpa Juhala, Jurvan Liekki: Airi Saarela ja Raimo Saarela, JymyJussit: Martti Saari, Kauhajoen Karhu: Petri Kallio-Kujala, Koskenkorvan Urheilijat: Anssi Haikola ja Marko Mäkelä, Lappajärven Veikot: Jaana Olli, Lapuan Virkiä: Riitta Toppari ja Pekka Saari, Peräseinäjoen Toive: Esko Väliniemi, Seinäjoen Maila-Jussit: Janne Annala, Team Atria: Tero Luuri, Vimpelin Veto: Kari Kleemola, Vähänkyrön Viesti: Mikko Taittonen ja Sinikka Hakomäki, Ylihärmän Pesis-Junkkarit: Erkki Viitasalo ja Erkki Tikkamäki.

MAINOS
Edellinen artikkeliPerusturvaan ja tekniseen toimeen haetaan tehokkuutta ja säästöjä Järvi-Pohjanmaalla
Seuraava artikkeliAutolla Nepaliin -elokuva saa ensi-iltansa tänään