-8.6 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Pohjanmaan Pesis ry palkitsi kauden parhaat

Pohjanmaan Pesis ry palkitsi Seinäjoella syyskokouksen yhteydessä kauden parhaat pelaajat, pelinjohtajat ja tuomarit. Palkittujen joukossa oli myös menestyneitä joukkueita sekä seurojen toiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä.

Palkitut 2014: Vuoden naispelaaja: Saija-Maria Saari, Lapuan Virkiä. Vuoden miespelaaja: Mikko Kanala, Vimpelin Veto. B-tyttöjuniori: Janette Lepistö, Lapuan Virkiä. B-poikajuniori: Severi Piispanen, Seinäjoen JymyJussit.

MAINOS

Naisjokeri: Enni Kylä-Kause, Lapuan Virkiä. Miesjokeri: Jukka-Pekka Vainionpää, JymyJussit. Pelinjohtaja: Jukka Liikala, Lapuan Virkiä. Tuomari: Jari Mäkynen. Nuorisotuomarit: Laura Karhumäki ja Joonas Rantaniemi.

Tunnustuspalkinto: Lapuan Virkiä, Naisten SM-kulta, Seinäjoen Maila-Jussit, nousu naisten Superpesikseen, Marko Lammi, Lapuan Virkiä, B-tyttöjen SM-kulta, Otto Mantere, Koskenkorvan Urheilijat, C-poikien SM-kulta, Tero Tuomela, Alajärven Ankkurit, D-tyttöjen leirimestaruus, Markus Kettunen, Seinäjoen Maila-Jussit, D-poikien leirimestaruus, Vesa Liikala, Vimpelin Veto, E-poikien leirimestaruus, Nurmon Jymy kontiot, Suomenmestaruus.

Seuroista palkitut:

Alajärven Ankkurit: Jani Luoma-aho ja Jani Levijoki, Ilmajoen Kisailijat: Vesa Juonoja, Jalasjärven Jalas: Jukka Saarinen ja Sirpa Juhala, Jurvan Liekki: Airi Saarela ja Raimo Saarela, JymyJussit: Martti Saari, Kauhajoen Karhu: Petri Kallio-Kujala, Koskenkorvan Urheilijat: Anssi Haikola ja Marko Mäkelä, Lappajärven Veikot: Jaana Olli, Lapuan Virkiä: Riitta Toppari ja Pekka Saari, Peräseinäjoen Toive: Esko Väliniemi, Seinäjoen Maila-Jussit: Janne Annala, Team Atria: Tero Luuri, Vimpelin Veto: Kari Kleemola, Vähänkyrön Viesti: Mikko Taittonen ja Sinikka Hakomäki, Ylihärmän Pesis-Junkkarit: Erkki Viitasalo ja Erkki Tikkamäki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät