2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024

Jyskeellä tuplaviikonloppu

Lehtimäen Jyskeen lauantainen peli oli Saarijärven ILW:tä vastaan ja ottelu käytiin autenttisessa ympäristössä ulkojäällä väsyneen kellertävissä valoissa.

Tämä sopi paremmin kotijoukkueelle ja pelin alku oli melkoista kompurointia, mutta Jyskeen maalivahti Niko Väänänen piti joukkueen mukana pelissä ja tiukassa 1-0 tilanteessa toiseen erään. Peli alkoi luonnistua paremmin ”uuteen” ympäristöön totutellessa.

Toinen erä meni maalien suhteen tasan 1-1 ja näin maalin tappiotilanteessa Jyske lähti jahtaamaan viimeiseen erään. Tämä erä oli jo selvästi alkua parempaa kiekkoa Jyskeen pienoisesti hallitessakin, mutta maaleja ei tullut toivottuun tahtiin.

Viimeisen erän Jyske taluttaakin jo tahtiinsa ja tekee maalin verran enemmän, joten peli päättyi tällä kaudella tavaramerkiksi muodostuneesti tasan 3-3. Pelissä hyväksyttyjä maaleja teki Antti Hattula, Veli-Jukka Hattula ja Hannu Elomaa.

Tästä siirryttiin syömään terveelliset palautumiskebabit ja lähdettiin kotiin melkein suoraan nukkumaan, sillä seuraavana päivänä on vuorossa kotiottelu Alavuden APV:tä vastaan.

Selvä voitto APV:stä

Sunnuntainen kotiottelu sitten olikin vaihteeksi selvä ja siinä peli pysyy hallinnassa käytännössä lähes täydet 60 minuuttia.

Ajassa 1:09 Antti Hattula aloitti maalilla ja aikaan 13:04 mennessä oli jo 3-0 johto, mitä ei kumminkaan saatu pidettyä loppuun, vaan erä päättyi 3-1. Jyskeen toisen maalin teki linnanjuhlista peliin rientänyt Ari Mannio ja kolmannen jälleen Antti Hattula.

Toisessa erässä APV:lle ei tilaisuuksia paljoa jaettu, vaan se jätettiin maaleitta Jyskeen siirtyen 8-1 johtoon.

4-1 maali kirjattiin Karri Rantalahdelle ja Jyskeen viidennen sekä seitsemännen tekee syöttövirtuoosi (4 syöttöpistettä), viileähermoinen Ville Pekkanen.
Yksi erän maaleista on alivoimamaali ja sen teki Hannu Elomaa. Ylivoimalla onnistuja oli Veli-Jukka Hattula.

Viimeisessä erässä Karri Rantalahti tekee erittäin hienot kaksi ylivoimamaalia ja Hannu Elomaa viimeisteli päätöslukemat 11-3.