-5.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024

Jyskeellä murskaava viikonloppu

Lehtimäen Jyskeen edustusjoukkueella oli tuplaviikonloppu. Lauantaina Jyske pelasi vieraspelin Saarijärven tekojäällä ILW:tä vastaan.

Ennakkoon tiukaksi veikattu ottelu pääsi repsahtamaan iso numeroiseksi Jyskeen pelin napsuessa kohdalleen lähes koko ottelun läpi.

Avauserässä Jyske pystyi pitämään kotiporukan ahtaalla leveällä hyökkäysrintamalla ja tarkalla omanpään puolustuksella. Nimeänsä ahkerammin huudatti Ville Pekkanen. Ennen kuin erää oli kulunut yhdeksän minuuttia, tämä Saarijärven painajainen oli tehnyt hattutempun.

Jyske vei erän 1-5 Ari Mannion ja Hannu Elomaan ylivoimaosumilla.
Toinen erä oli odotuksien mukainen tiukka taisto tärkeistä pisteistä ja se toi kummallekin tiimille yhden maalin, Henri Ojalan läpiajomaalin vastatessa Jyskeen suorituksesta.

Viimeinen erä oli ensimmäisen kaltainen. Paketti saatiin rokkaamaan kurinalaisena koko joukkueen voimin ja poikamaiset höntyilyt olivat poissa.
Maalin tekoa harrasti ensimmäisenä Ari Mannio, jota seurasi Ville-poika ja seuraavaksi mallia otto Taneli Rantakangas.

Sitten oli Veli-Jukka Hattula kiusaamassa verkkoja ja tämän jälkeen oli Sampo Peuran vuoro. Viimeinen maali oli vielä totta, kun Pekkanen karvasi röyhkeästi kiekon maalin takana itselleen ja syötti Veli-Jukalle, joka päätti ottelun 3-12.
Lehtimäen Jyskeen maalilla pelasi ensimmäisen kokonaisen pelin nälkäinen Michael Ojala napsien 28 torjuntaa. Kukkulan kunkkuna pisteissä oli Ville Pekkanen 4+3.

Jyske kaatoi APV:n

Sunnuntaina peli oli kotiottelu Alavudella Alavuden APV:tä vastaan, jossa Jyskeen edellispäivän toisto onnistui selkeällä voitolla 11-3.

Peli sai salama alun ja jo 23 sekunnin kohdalla, kun Ari Mannio tuuletti vastustajan verkkoja. Pelin pyörintä jatkui lähestulkoon kokonaan vastustajan alueella ja lisämaaleja alkoi sadella puolen erän jälkeen Villen, Henrin ja Arin viimeistellessä.

Toisesta erästä tuli runsasmaalisin ja vauhtia pidettiin yllä koko erän ajan. 5-1 maalin teki Ville Pekkanen ja 6-1 maalin kurkotti nimiinsä, Jyskeen paidassa ensimmäisen osumansa tehnyt Antti ”happyhill” Ilomäki.

7-1 kirjattiin Karri Rantalahdelle ja 8-1 alivoimalla näyttävän tuuletuksen siivittämänä maalin teki Hannu Elomaa, joka siitä innostuikin vielä erän aikana hattutemppuun asti.

Viimeinen erä oli sekainen ja pelin ollessa ratkaistuna siitä ei kumpikaan joukkue saanut paljoa irti. Erän aikana maalin teki alivoimalla Veli-Jukka Hattula, pelin päättyessä 11-3.

Seuraava Jyskeen peli on Kuortaneella Ku-Ku:n kanssa lauantaina 24.1. kello 12, josta yritetään hakea revanssia.