-5.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Ennätysmäärä yrittäjiä ehdolla eduskuntaan

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimialueelta on eduskuntaan pyrkimässä ennätysmäärä yrittäjiä. – Kolmetoista jäsenyrittäjää on alueeltamme mukana tämän vuoden eduskuntavaaleissa. Määrä on tuplaantunut edellisistä vaaleista. Nyt on tarvetta tässä vaikeassa talouden tilanteessa yrittäjien osaamiselle ja näkemyksille päätöksenteossa.

– Olen enemmän kuin tyytyväinen, että näin moni yrittäjä on käytettävissä eduskuntavaaleissa. Toivottavasti äänestäjät osaavat antaa tälle arvoa. Maakunta tunnetaan erityisesti yrittäjyydestä, yritystiheys on Suomen korkeimpia ja yrittäjyyttämme luonnehtii mikro- ja pienyritysvaltaisuus. Siksi olisi paikallaan saada myös yrittäjiä eduskuntaan, toteaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Minna Sillanpää.

MAINOS

Kokoomuksen listalta löytyvät Jari Mäki Ilmajoelta, Kai Pöntinen Lapualta, Kirsi Rantatalo Kristiinankaupungista, Harri Salonen Jalasjärveltä ja Janne Sankelo Kauhavalta.

Suomen Keskustan ehdokaslistalla ovat Sari Kujala Lappajärveltä, Esko Lehtimäki Teuvalta, Juha Lemponen Lapualta, Anne Niemi Vimpelistä ja Mikko Savola Ähtäristä.

Myös Perussuomalaisten ehdokkaat Asko Salminen Laihialta ja Risto Mattila Kauhavalta sekä Kristillisdemokraattisen puolueen Maria Hanhisalo Lappajärveltä kuuluvat yrittäjäjärjestöön.

Järjestön kärkitavoitteet vuosille 2015-2019 ovat:
# työmarkkinat uudistettava – luodaan uusia työpaikkoja
# julkista sektoria pienennettävä – turvataan kansalaisten hyvinvointi
# verotuksen kannustavuutta lisättävä – tuetaan yritysten menestymistä
# yksinyrittäjien asemaa parannettava – mahdollistetaan yrittäjänä pärjääminen
# turhasta sääntelystä luovuttava – annetaan tilaa yrittäjyydelle ja luovuudelle

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät järjestää yhdessä Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin ja MTK Etelä-Pohjanmaan kanssa tilaisuuden Yritysten evähillä eduskuntaan tiistaina 10.3. Hotelli Sorsanpesällä kello 17.30 alkaen.

Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella alueen kansanedustajaehdokkaiden kanssa mm. keskeisistä kehittämishaasteista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät