14.3 C
Alajärvi
torstai 08.6.2023
spot_img
MAINOS

Toinen Aaltoa & Aarioita -festari kattaa Alajärvelle tasokkaan tarjonnan

Toisen Aaltoa & Aarioita -festivaalin työstäminen on jo täydessä käynnissä. Fastarien tarjonta on nyt entistäkin tiiviimpi ja monipuolisempi, tavoite on tarjota jokaiselle jotakin.

Idea tapahtumasarjasta sai alun perin alkunsa Elina Mikkosen unettomasta yöstä. Kun Inga Yli-Sikkilä tuli aamulla käymään Elinan luona alkoi ajatus jo hahmottua. Naiset ottivat idean pohjalta yhteyttä Tommi Niskalaan, jolloin homma ”levisi käsistä” ja käynnistyi monipäiväisen festivaalin suunnittelu.

Yli-Sikkilä kertoo, että viime kesänä festivaali järjestettiin noin kymmenen aktiivin toimesta. Tapahtuma onnistui mainiosti ja saatu palaute on ollut innostunutta.

MAINOS

Festivaalin taiteellinen johtaja Tommi Niskala toteaa viime kesän osoittaneen, että kulttuuri kiinnostaa alajärveläisiä. – Vaikka tärkeintä on tarjota kulttuurielämyksiä paikallisille ja lähiseutujen asukkaille, olemme nyt menossa myös kauempaa tulevia vieraita paremmin palvelevaan suuntaan.

Tähän tähdätään sillä, että festivaalin pituutta on lyhennetty yhdellä päivällä ja ohjelmatarjontaa tiivistetty. Festivaali järjestetään 25.-28. kesäkuuta ja etenkin lauantai 27.6. tulee olemaan ohjelmantäyteinen.

– Konsertit ovat kovatasoisia, laadusta ei tingitä, Niskala lupaa.

Lue lisää Aaltoa & Aarioita -festivaalista ja tulossaolevasta ohjelmasta torstain 12.3. lehdestä!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät