Lehtimäen opiston muotinäytös ja konsertti luvassa huomenna!

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen opiston teatteritiimi ja bändikurssi räväyttävät huomenna sunnuntaina 15.3. kello 15 alkaen kaikille suunnatun hauskan iltapäivän, jossa pääsee 60- ja 70 -luvun tunnelmiin niin musiikin kuin muodinkin kautta!

Tapahtuma järjestetään koulun juhlasalissa ja sinne on vapaa pääsy, mutta ohjelmalehtisiä on myynnissä viiden euron hinnalla.

MAINOS

Iltapäivän ohjelmassa nähdään teatteritiimiläisten työstämä hauska muotinäytös takavuosikymmenten asusteita ja tyylistä. Väliajan jälkeen vuorossa on opiston bändin konsertti. Bändin nimi on L.O.O.P, eli Lehtimäen opiston omat pojat!
Väliajalla järjestetään puffetti, josta voi ostaa maukasta purtavaa. Kokonaisuudessaan tapahtuma kestää noin pari tuntia.

Teatteritiimiläiset Janne ja Paula kertovat, että ajatus muotinäytöksestä tuli ohjaajilta ja tiimiläisistä idea oli hauska! Näytöksen harjoittelu on ollut mukavaa ja naurettu on paljon, sillä asut ovat niin hassuja.

Tiimin ohjaajat Terhi Hintsa ja Helena Lehto kertovatkin, että osaa 60- ja 70 -lukujen vaatteista nuoret opistolaiset ovat pitäneet niin rumina, ettei niitä ole ihan heti halunnut päälleen edes laittaa! Niin se muoti muuttuu…

Iltapäivän ohjelmassa muotinäytös nähdään ensin. Sen juontaa opiskelijoista Riikka, jolla on ilmiömäiset kyvyt juontohommiin! Ensimmäisessä osiossa nähdään kahdeksan 60 -luvun naisen asua ja toisessa osassa tullaan 70 -luvulle mini- ja maksimekkoineen sekä housuasuineen.

Asut näytökseen on etsitty kirppareilta ja kavereiden kaappien kätköistä. Koko näytöksessä eri asuja on yli 30 ja niitä esittelee 14 mannekiinia, tyttöjä ja poikia. Mannekiinien hiukset aikakauteen sopiviksi laittaa Henna Autio ja meikkauksessa mukana on henkilökunta ja heidän perheitään.

Erkki Valkeuden luotsaama opiston bändi räväyttää väliajan jälkeen ilmoille 60- ja 70 -luvun kotimaista ja käännösmusiikkia. Mukaan sujautetaan muutama uudempikin kappale, mutta pääpaino on teeman mukaisella aikakaudella.

Erkki kertoo, että bändi on muodostettu syksyllä aloittaneesta bändikurssista. Bändin basisti Michael on aloittanut basson tapailun 1,5 vuotta sitten ja rumpalilaulaja Harri on porukan kokenein, hän on ollut mukana mm. vammaisten Euroviisukarsinnoissa ja muutenkin hänellä on monen vuoden aktiivinen harrastaminen takana.

Ville ja Tapani, jotka myös kuuluvat bändin peruskokoonpanoon, ovat uudempia harrastajia. Lisäksi lavalla nähdään vierailevia tähtiä. Erkki toteaa, että kaikki toiminnassa mukana olevat ovat todella musikaalisia ja lahjakkaita nuoria miehiä.
Tästä kertoo omaa kieltään se, että syksyn jälkeen bändi on työstänyt esityskuntoon jo noin 20 kappaletta! Konsertissa niistä kuullaan varmasti kahdeksan ja lisäksi pojat varautuvat pariin ylimääräiseen, jos yleisö tykkää.

Bändi on aikaisemmin esiintynyt omalle väelle, joten suurelle yleisölle esiintyminen jännittää. osa bändin pojista on mukana myös muotinäytöksessä ja nämä toteavat, että muotinäytös jännittää kuitenkin enemmän.

Toivottavasti opiston juhlasali täyttyy huomenna sunnuntaina ääriään myöten kannustamaan näitä lahjakkaita ja rohkeita nuoria heidän esiintymisessään!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliPohjanmaalla tavoitteena hoitaa vahvaa hirvikantaa pitäen vahingot alhaisella tasolla
Seuraava artikkeliPääsiäisen juhlapöytään aitoa lähiruokaa – Lue Kati Neuvosen vinkki lampaanlihan valmistamiseen!