Marko Maunukselalta uutta musiikkia

Mainos[adrotate banner="3"]

Uusia tangokuninkaallisia etsitään jälleen. Ylen maakuntastudioilla pidettäviä esikarsintatapahtumia isännöi ensimmäistä kertaa vuoden 2010 Tangokuningas Marko Maunuksela.

– Olen paikalla tsemppaamassa ja auttamassa kilpailijoita. Jännitystä puretaan yhdessä ja pyritään tekemään kilpailuhetkestä mahdollisimman rento, Maunuksela lupaa.

MAINOS

Maaliskuussa Markolta ilmestyy myös uutta musiikkia Sydämen lupaus – Por una cabeza -sinkku.

– Uutta vanhaa? Vai vanhaa uutta? Päätä sinä. Vanha klassikkotango, mutta upouusi teksti. Palaan juurilleni ja lähtökuoppaan. Kesällä tulee kuluneeksi 5 vuotta siitä, kun minut valittiin tangokuninkaaksi. Sen kunniaksi päätin julkaista seuraavaksi tangon. Eikä minkä tahansa tangon, vaan yhden maailman kauneimmista tangosävelmistä Por una cabeza, kertoo Marko Maunuksela.

Tangoon haettiin uusia vivahteita ja Marko Maunuksela kirjoitti tangoon uuden suomenkielisen tekstin yhdessä Kalle Kulmalan kanssa.

– Tango on nyt joka puolella kovassa kysynnässä. Kansa haluaa levylle tangoja, joita kuunnella ja tykkäävät myös tanssia. Onneksi minulla, jos kenellä, on lupa sitä myös esittää.

– Joka ilta tansseissa laulan useampia tangoja ja aina tanssilattia täyttyy äärimmilleen. Mikä onkaan mukavampi tunne! Voin tarjoilla yleisölle tangoa, itseeni profiloituvaa musiikkia. Siitähän tässä on kyse. Tämä on sydämen lupaus, Marko jatkaa.

Levyllä soittavat huippumuusikot – Juha-Pekka Vikman (viulut), Samuli Jokinen (haitari), Kai Stenman (piano), Maka Lahtinen (basso), Juha Kangassalo (rummut) ja levytysprojektia johtanut Toni Nuotio (percussiot).

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärvi myy määräalan Käyttöauton sijasta Ari Uurinmäki Oy:lle
Seuraava artikkeliOletteko valmiina, Taide tuloo luo!