0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Lehtimäen opiston oppilaskunnan kirppari tulee taas!

Kevään odotettu ja suosittu Lehtimäen opiston oppilaskunnan järjestämä kirpputoritapahtuma tulee taas, nyt viikon mittaisena!

Oppilaskunnan jäsen Annikka Saarinen kertoo, että asiakkaille on tarjolla paitsi vaatteita, myös lakkeja, huiveja, cd -levyjä, kuppeja, kirjoja, pelejä, astiastoja ja koriste-esineitä – tavaraa on kaiken kaikkiaan vielä paljon enemmänkin, kuin aikaisempina vuosina! Jopa huonekaluja on nyt myyntituotteiden joukossa!

MAINOS
Myyntipöydiltä löytyy myös kivoja koruja.
Myyntipöydiltä löytyy myös kivoja koruja.

Kirppari on tänä vuonna perjantaista torstaihin 17.-23.4. Perjantaina ovet ovat avoinna kello 12-16, lauantaina – jolloin avoinna on myös kahvila – kello 10-15, sunnuntaina kirppari on suljettu ja maanantaista torstaihin kirppari on auki kello 12-14. Lisäksi on kaksi ilta-aikaa, maanantaina ja keskiviikkona kello 16-19.

Oppilaskunnan kirpparilla myyntityöt hoidetaan opiskelijoiden toimesta ja myös saadut varat käytetään heidän hyväkseen. Oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Michael Veranen, sihteeri Riikka Laine, varapuheenjohtaja Anna-Riina Valkeinen ja jäsen Anu Peltoniemi kertovat, että tavaraa on tuotu myyntiin oppilaiden kotoa ja myös opiston henkilökunta tuo paikalle myyntitavaraa.

Tänä vuonna oppilaskunta kerää varoja erityisesti soluasuntoihin hankittaviin dvd -soittimiin. Niitä tarvittaisiin 5-6 kappaletta, sillä oppilaat lainaavat paljon elokuvia kirjastolta ja katselevat niitä vapaa-aikanaan yhdessä.

 Astioiden joukossa odottaa löytäjäänsä mm. nämä keväiset kupit!

Astioiden joukossa odottaa löytäjäänsä mm. nämä keväiset kupit!

Jos varoja jää yli, hankitaan musiikkilaitteita ja mahdollisesti elokuvia. Oppilaskunta kustantaa omin varoin yleensäkin kaikki vapaa-ajantilojen askartelutarvikkeet.

Kirppari on aina ollut oppilaskunnalle hyvä varainhankintakeino ja sen avulla on saatu hankittua kaikki mitä on toivottu. Kirppari on ollut jo 7-8 keväänä ja nyt sille on löydetty uusi, entistä avarampi tila aulakahvion yhteydestä uudelta puolelta. Näin ollen myös sisäänkäynti kirpparille on nyt terveyskeskuksen puolelta taloa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät