1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Alavoli viidakkoseikkailulla

Alavolin keväinen näytöskokonaisuus johdattaa katsojat kuuman ja hikisen jeeppisafarin kautta värikkään ja jännittävän viidakon uumeniin. Viidakko on enemmän kuin tavallinen liikuntanäytös. Teeman ympärille kootut esitykset muodostavat liikunnallisen kertomuksen, tanssitarinan.

Kaikille on löytynyt oma liikunnallinen tehtävä. Mukana tarinassa on kolmetoista esiintyvää ryhmää. Ikähaitari on kattava. Nuorinmainen babyelefantti on 5-vuotias, vanhin Afrikan tähden etsijä yli 70.

MAINOS

Esittävä liikunta sopii kaiken ikäisille ja myös kokonaisuus on kiehtovampi, kun lavalla nähdään monipuolisia ja eritasoisia ohjelmia. Lopun Afrikka-finaalissa lavalla ovat kaikki reilut 150 esiintyjää.

Viidakko-näytös on toteutettu Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston tuella. Esityksen kokonaisuuden ideoinnista ja ohjauksesta vastaa Minna Latvala.

Ryhmäkohtaisissa koreografioissa ja ohjauksessa ovat olleet mukana myös seuran ohjaajat Maiju Korkea-aho, Anneli Paavola, Milja Ketomäki, Leena Vatanen, Noora Perälampi, Rosa Rantala, Jenna Niskakangas, Janita Åby, Suvi Haukka, Jaana Tallbacka, Anita Juoperi, Annika Åby, Janika Sillanpää, Anni Juoperi, Reija Harvisalo, Anna Koivisto ja Tiia Takala.

Tanssitarina Viidakko nähdään koulukeskuksen salissa. Ensi-ilta on lauantaina 25.4. kello 18 ja muut esitykset sunnuntaina 26.4. kello 12.30, 14 ja 19.

Koululaisnäytökset ovat maanantaina 27.4. kello 9.30 ja 11.30. Liput aikuisilta on kymmenen euroa, lapset alle 12 -vuotiaat ilmaiseksi.

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät