-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Kivitipun uusi konsepti yhdistää painonhallinnan ja lomailun

Kivitipun uusi ainutlaatuinen konsepti yhdistää painonhallinnan ja lomailun Suomessa.

Luonnollisessa ja stressittömässä painonhallinnassa on kysymys uudenlaisesta nautinnosta, kokemuksesta ja asenteesta. Painonpudotukseen varataan riittävästi aikaa, jolloin varmistetaan elämäntapamuutoksen pysyvyys.

MAINOS

Asiakkaalle laaditaan yksilöllinen hyvinvointiohjelma, jossa selvitetään myös asiakkaan mahdollisuudet edetä painonhallinnassa ilman liiallisia paineita. Hyvinvointisopimuksella lupaamme kannustaa muutoksen alkuun, huomioida asiakkaan omat tavoitteet ja antaa tarvittava tuki niiden saavuttamiseksi.

Fyysistä keveyttä ja henkistä avaruutta kraatterijärvellä

– Painonpudotus on aina ollut aihe, joka jaksaa kiinnostaa ja puhuttaa, mutta yhä enenevissä määrin siitä on tullut myös jatkuva taakka suurelle osalle suomalaisia. Aihe on tärkeä ja tarve suuri ja siksi haluammekin tarjota uudenlaista tapaa painonpudotukseen, kertoo Kivitipun toimitusjohtaja Henry Paasikivi.

– Kivitipun ammattitaitoinen hoito- ja keittiöhenkilökunta mahdollistavat tulosten saavuttamisen ja Kivitipun upea sijainti yhden maailman suurimman kraatterijärven, Lappajärven, rannalla inspiroi osaltaan elämäntapamuutoksessa. Jo pelkät maisemat keventävät oloa ja mieltä, Paasikivi lupaa.

Tuotevalikoimissa on valinnan varaa. Myynnissä on neljä lomakokonaisuutta, yksilölliset lomat kertaluontoisesti sekä jaksotetusti, yksilöllinen ryhmäloma jaksotetusti sekä työyhteisöille suunnatut painonhallintajaksot.

– Lähtökohtana tuotesuunnittelussa on ollut yksilöllisyys. Vaikka valittavana on lomia myös ryhmille ja työyhteisöille, on lomaohjelmissa päähuomio jokaisen asiakkaan henkilökohtaisilla tarpeilla ja tavoitteilla, kertovat Kivitipun hoito-osaston esimies Minna Kujala ja kehityspäällikkö Maija Kuoppala.

– Lomailulla on myös suuri merkitys kokonaisuuden kannalta. Olemme halunneet tarjota mahdollisuuden yhdistää painonhallinta ja lomarentoilu. Kestävään painonhallintaan kuuluu myös taito osata nauttia elämästä.

– Ohjelmasuunnittelussa olemme huomioineet, että asiakkaalla on myös vapaa-aikaa rentoutumiseen ja harrastamiseen. Kivitipun ja lähialueen palvelut antavat mahdollisuudet moniin harrastuksiin, lajikokeiluihin ja mieleenpainuviin elämyksiin. Löytyisikö oma liikuntamuoto esimerkiksi
melonnasta, Kuoppala vinkkaa.

Horisontissa näkyy hyvinvointia

– Lomat tulevat myyntiin huhtikuun lopulla ja on varattavissa kuin mikä muukin loma tai hotelliyöpyminen tahansa eli asiakkaan mahdollisuuksien mukaan, kertoo myyntipäällikkö Viivi Korkiatupa-Savola.

– Lisäksi tarjolla on jaksotettuja ryhmälomia, joiden ajankohdat löytyvät kotisivuiltamme. Ensimmäinen ryhmäloma alkaa 11.5. Painonhallintalomalle voi ottaa mukaan myös seuralaisen tai koko perheen.

– Kanssamatkustaville on tarjolla myös muita vaihtoehtoja, jos painonhallinta ei kosketa koko seuruetta.

– Perinteiset hotelli- ja ravintolapalvelumme löytyvät edelleen valikoimistamme, Korkiatupa-Savola jatkaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät