11 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Kyyjärvelle OnniBus.comin pysäkki

OnniBus.com aloittaa kesäkuun alussa liikennöinnin Kokkolasta Jyväskylän kautta Helsinkiin.

Yhtiön punakylkinen kaksikerroslinja-auto lähtee Kokkolan linja-autoasemalta Helsinkiin joka päivä kello 7.30. Vastavuoroisesti Helsingistä Kokkolaan pääsee OnniBus.comin kyydissä päivittäin kello 13.30 Kampin linja-autoasemalta lähtevällä vuorolla.

F13-reitin muut pysähtymispaikat sijaitsevat Kaustisella, Kyyjärvellä ja Saarijärvellä. Jyväskylä-Helsinki-välillä F13-reitin pysähdyspaikat ovat samat kuin F4-reitillä.

MAINOS

– OnniBus.com on otettu hienosti vastaan ympäri Suomea. Meille tämä on jälleen uusi merkittävä askel ja samalla pääsemme vastaamaan näiltä paikkakunnilta tulleisiin reittipyyntöihin, sanoo OnniBus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö.

Uutta reittiä ajetaan matkustajilta kiitosta saaneilla kaksikerroksisilla Van Hool Astromega linja-autoilla. Linja-autoista löytyvät kaikki mukavuudet kuten ilmainen Wi-Fi-yhteys, istuinpaikkakohtaiset sähköpistokkeet, ilmastointi, wc ja laadukkaat nahkapenkit.

Liput kesäkuun alussa starttaavalle reitille ovat tulleet myyntiin tänään keskiviikkona. Lippujen hinnat alkavat hinnasta yksi euro plus yhden euron varausmaksu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät