3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Aki Palsamäki huudattaa Alajärvellä huomenna!

Aki Palsanmäki eli tv:n Huutokauppakeisarina tunnetuksi tullut sanavalmis meklari saapuu apujoukkoineen huomenna helatorstaina Alajärvelle. Jäähallilla pidettävä huutokauppa on JPK:n järjestämä ja sen tuotto ohjautuu juniorityöhön.

Mielenkiintoisia huutokohteita on lahjoitettu paljon. Huudettavana on Alajärven Puhelinosuuskunnan ensimmäinen aggregaatti vuodelta -72 ja vielä ihan toimintakuntoisena.

MAINOS

Uutta käyttäjää etsivät 60 vuotta vanhat entisöidyt kangaspuut sekä A-Mersu. Koivuklapeja löytyy kahdeksan heittokuutiota Alajärven alueelle kotiinkuljetettuna. Alasaundin lahjakortilla saa siirrätettyä kymmenen VHS-kasetin sisällön DVD:lle.

Ja juuri Ostravasta tuotu Suomi T-paita jääkiekon MM-joukkueen nimmareilla odottaa huutajaansa!

Koko tavaralista löytyy JPK:n kotisivuilta (www.jpk-ry.com). Tänä iltana voi huutokohteista käydä tekemässä ennakkotarjouksen kello 19-21 välisenä aikana, samalla pidetään tavaroiden näyttö.

Petri Koskenmäki (vas.) istahti kesken järjestelykiireiden kangaspuiden ääreen ja Pasi Kari testaili Kytölän kiekkoperheen lahjoittamaa Piaggio-skootteria. Juhani Tammisen tuoreella nimmarilla vahvistettu Leijona-paita odottaa myös uutta omistajaansa.
Petri Koskenmäki (vas.) istahti kesken järjestelykiireiden kangaspuiden ääreen ja Pasi Kari testaili Kytölän kiekkoperheen lahjoittamaa Piaggio-skootteria. Juhani Tammisen tuoreella nimmarilla vahvistettu Leijona-paita odottaa myös uutta omistajaansa.

Tapahtuman puuhamiehet Petri Koskenmäki ja Pasi Kari kertovat, että huutokauppaan odotetaan runsaasti väkeä. Palsanmäki on juuri nyt todella suosittu tv-hahmo ja monet huutokaupan huutokohteet herättävät varmasti mielenkiintoa.

Millä hinnalla Palsanmäki nuijii ajokortin pöytään ja kuka huutaa omakseen asemasodan aikana korsussa käsin veistetyn puu-ukon? Koskenmäki ja Kari haluavat kiittää lukuisia yrityksiä ja yksityisiä, jotka ovat lahjoittaneet tavaraa huudettavaksi.

Huutokaupan yhteydessä järjestetään rompetori, johon on kerätty 1-10 euron arvoisia tavaroita. JPK:n kioski palvelee koko tapahtuman ajan.

Huutokauppapäivänä torstaina näyttö alkaa kello 11 ja varsinainen huutokauppa kello 12. Koskenmäki ja Kari sekä koko JPK:n väki toivottavat kaikki tervetulleeksi jäähallille, ihmeteltävää riittää varmasti ja tapahtumasta on hyvä hakea vauhtia kello 15 alkavaan Alajärvi – Vimpeli pesäpallopeliin, vinkkaa Kari.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät