0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Kuortaneella näytelmänä ”Väärinkäsityksiä”

Kuortaneen näytelmäpiiri esittää tänä kesänä näytelmän ”Väärinkäsityksiä.” Väärinkäsityksiä kertoo maanviljelijä Väinöstä, joka saa puhelun, joka säikäyttää. EU:n maatalouskomissaari on tulossa tarkkailemaan EU:n tukiaistarpeita. Syntyy väärinkäsityksiä, kun vielä Pekka-pojan raskaana oleva kihlattu saapuu esittäytymään sekä keinosiementäjä sotkemaan lisää kuvioita. Väärinkäsityksiä on hupaisa kesäteatterinäytelmä, jota esitetään Kuortaneen talomuseolla.

Käsikirjoittajana toimii Seppo Roth ja Jari Forsman Näytelmän ohjaa Tuula Hankaniemi. Musiikki ja ääniefektit ovat Esa Märijärven käsialaa. Näytelmän ensi-ilta on maanantaina 29.6. klo 19. Viimeinen esitys on keskiviikkona 8.7 talomuseolla.

MAINOS

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät