Uistelut Ähtärinjärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

OP- Pohjola Cup kolmas heitto/soutu-uistelu osakilpailu pidettiin Ränkiviikolla Ähtärinjärvellä Alajärven Lehtimäellä Suninsalmen pohjoispuolella, vaihteeksi tuulisessa säässä. 22 venekuntaa oli saapunut paikalle.

Voiton nappasivat Mika Keskinen / Mika Pihlajamäki 15196 pisteellä. Suurimman kalan, 6040 gramman hauen, saivat J-M Pihlajamäki / Juho Koivuluoma.

MAINOS
Kisan voittajavenekunta AsUK:n Mika Keskinen ja Mika Pihlajamäki.
Kisan voittajavenekunta AsUK:n Mika Keskinen ja Mika Pihlajamäki.

Tulokset: 1. Mika Keskinen / Mika Pihlajamäki AsUK, 2. J-M Pihlajamäki / Juho Koivuluoma AsUK (suurin kala, hauki 6040g), 3. Kari Pihlajamäki / Pasi Huhtala AsUK, 4. Hannu Ristimäki / Erkki Haapala JUK, 5. Heikki Korpela / Riku Koski JUK, 6. Esa Mäkinen / Erkki Yliaho LeUK, 7. Mika Mäenpää / Toni Harju LUK/AsUK, 8. Hannu Kalliomaa / Teemu Pihlaja KUK, 9. Jari Saarinen / Risto Saarinen AsUK, 10. Jukka Rajala / Aki Tikkamäki LeUK, 11. Joni Mäkiranta AsUK, 12. Matti Jaskari / Heikki Korkiamäki AsUK, 13. Jorma Mäkiranta / Ari-Matti Leinonen AsUK, 14. Timo Kuismanen / Ari-Pekka Kujala JUK, 15. Kimmo Kilponen / Kaapo Kilponen ÄUK, 16. Heidi Pernu / Tero Kankaanpää LUK, 17. Teuvo Rintamäenpää / Juha Koski LUK, 18. Martti Leppälä / Arto Männikkö JUK, 19. Kimmo Mäkelä / Harri Varjanto, 20. Markku Akonniemi / Erkki Paavola, 21. Reijo Pieniluoma / Pertti Julku AsUK, 22. Jari Viitaharju / Pekka Haapanen.

Kisan toiseksi tullut venekunta AsUK:n  J-M Pihlajamäki ja Juho Koivuluoma.
Kisan toiseksi tullut venekunta AsUK:n J-M Pihlajamäki ja Juho Koivuluoma.

Kisassa kalastettiin haukea 53,574 kiloa, ahventa 10,264 ja kuhaa 20,314 kiloa.

MAINOS
Edellinen artikkeliVeroilmoitus verkossa entistä suositumpi kaikissa ikäryhmissä
Seuraava artikkeliSoinin Sisun pyöräilyjaoston kesätoiminta täydessä vauhdissa