Suninsalmi Open ensi viikonloppuna

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Suninsalmella pelataan viikonloppuna 1.-2.8. historian ensimmäinen kaksipäiväinen Beach Volley -turnaus.

Turnauksen ei ole tarkoitus nykyisestään laajentua, vaan muutoksella haetaan toimintaan entistä korkeampaa laatua. Muutoksen myötä kaikki pelaajat pääsevät pelaamaan parhailla kentillä muusikin ja palveluiden ympäröimänä.

MAINOS

Yleisölle muutos tarjoaa mahdollisuuden nähdä kaikki pelit, kun katselupaikkaa ei tarvitse valita rantakenttien ja peltokenttien välillä.

Peltokentät ovat nyt pelaajien vapaassa lämmittelykäytössä ja myös siellä on verkot ja rajat paikallaan.

Joukkueita on turnaukseen tulossa noin 30 ja ilmoittautuminen päättyy 29.7. – Mikäli peruuntumia tulee, niin peruutuspaikkoja voi löytyä aivan edelliseen iltaan saakka, kertoo kilpailun johtaja Tatu Kurunmäki. – Naisten sarja ollut täynnä jo kauan aikaa ja muutkin sarjat ovat lähes täynnä jo viikkoa ennen turnausta.

Tapahtuman aikana buffetti palvelee Rannankylän kyläyhdistyksen järjestämänä.
Pelejä kertyy kahden päivän aikana lähes sata, joten seurattavaa piisaa myös yleisöllä.

– Turnauksen alusta saakka on linjana ollut, että vain voittaja on palkittu. Pronssipeliä ei edes pelata. Pisteenlasku poikkeaa yleisestä linjasta niin, että Openissa erät pelataan 15 pisteeseen 21 sijaan. Tällä tavalla turnauksen kesto saadaan inhimilliseksi ja yleisö näkee mahdollisimman monta peliä lyhyemmässä ajassa.

Joukkueita mukaan on tulossa valtaosin Etelä-Pohjanmaalta ja myös Etelä-Suomi on edustettua. Naisten sarjassa mukana on mm. lentopallon SM-liigan pelaajia, joten odotettavissa on huikeaa biitsi-showta!

MAINOS
Edellinen artikkeliSops -viikoa vietettiin vauhdikkaissa tunnelmissa
Seuraava artikkeliAjankohtaista kasvintuotannosta