Luistelu- ja kiekkokoulu alkaa Alajärvellä!

Mainos[adrotate banner="3"]

Suosittu JPK:n Leijona luistelu- ja kiekkokoulu kutsuu taas jääkiekosta kiinnostuneet lapset Järviseudun jäähalliin Alajärvelle. Kiekkokoulun ensimmäinen kokoontuminen on lauantaina 10.10 kello 15-15.45. Samana lauantaina pidetään myös tytöille tarkoitettu Girl’s Hockey Day kello 10-10.45.

Kiekkoilua aloitteleville alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetussa kiekkokoulussa pääsee jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja uusia ystäviä. Kiekkokoulun rehtorina toimii Ismo Siren.

MAINOS

Kiekkoiluun tutustuminen aloitetaan yleensä luistelukoulusta ja siitä siirrytään kiekkokouluun ja sen jälkeen joukkueisiin. Jos luistelutaitoa on jo karttunut, voi aloittaa saman tien kiekkokoulussa.

Luistelukoulu mahdollistaa ihan pienimpienkin mukaan tulon lajin pariin, alkuun voi jäällä olla vanhemman tukemana. Varusteet kiekkokoulun puolella: luistimet, kasvosuojallinen kypärä ja maila. Varusteet luistelukoulussa: luistimet ja kypärä. Tutustumiskerta on ilmainen.

Ekaluokkalainen Ilpo Toppinen aloitti kiekkokoulun viisivuotiaana. Luistelutaitoa oli tuolloin jo jonkin verran karttunut, joten Ilpo aloitti heti kiekkokoulun puolella. Kiekkokoulussa Ilpo oli yhden kauden, jonka jälkeen hän siirtyi joukkueeseen.

Kiekkokoulussa Ilpo kertoo oppineensa luistelua, tasapainoa ja mailan käyttöä. Esikuvikseen Teemu Selänteen ja Mikael Granlundin nimeävä reipas kiekkoilijanalku pelaa tällä hetkellä JPK:n nollaseiskoissa ja mieluiten keskushyökkääjänä.

Hänestä jääkiekon pelaamisessa on parasta ihan kaikki. -Siellä näkee kavereita ja pelit on mukavia. Turnauksissa on mukavaa, jos saadaan mitali. -Paras voitto saatiin silloin, kun voitettiin S-kiekko kovan yrityksen jälkeen ja saatiin kultaa Peurungassa, Ilpo tuumii.

Kiekkokouluun Ilpon mielestä kannattaa mennä siksi, että siellä oppii paljon ja tutustuu uusiin kavereihin. Kiekkoilusta jää kivoja muistoja ja kavereita.

Tervetuloa Suomen suurimpaan Leijonajoukkueeseen! Lisätietoja JPK:n nuorisovalmennuspäällikkö Ismo Siren 044 2819080.

MAINOS
Edellinen artikkeliMaakuntien liittojen johdolta kannanotto sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä aluehallintouudistusten valmisteluun
Seuraava artikkeliLehtimäen opistolla lomailtiin mukavissa tunnelmissa