Huumorin voimalla apua kehitysmaiden lapsille

Mainos[adrotate banner="3"]

Nenäpäivään voi osallistua monella tapaa

Suomen yhdeksäs Nenäpäivä-kampanja käynnistyy 15.10.2015. Kuukauden aikana suomalaiset laittavat itsensä likoon: luvassa on mitä erikoisempia tempauksia ympäri Suomen. Nenäpäivän tavoitteena on jokaisen lapsen oikeus ihmisarvoiseen elämään.

Nenäpäivä-säätiö järjestää vuosittain valtakunnallisen Nenäpäivä-kampanjan, jonka tarkoituksena on hankkia varoja kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän edistämiseksi. Nenäpäivän tuella yhdeksän järjestöä: Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura tekevät pitkäkestoista työtä Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa.

MAINOS

Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Tänä vuonna Arja Koriseva, Antti Tuisku ja Viljo-koira, Risto Räppääjä, Esko Valtaoja, Robin, Sami Hedberg ja Diandra haastavat jokaisen suomalaisen löytämään oman tapansa auttaa: siivoa, lenkkeile, lue, tanssi, leivo tai vie Nenäpäivän hyväntuulista viestiä eteenpäin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa! Nenäpäivä-vinkit: nenäpäivä.fi/osallistu

Nenäpäivää tehdään yhteistyössä lukuisten yritysten, yhteisöjen, oppilaitosten, koulujen, päiväkotien ja liittojen kanssa. Tänä vuonna Nenäpäivässä on mukana ennätysmäärä eri tahoja. Nenäpäivässä mukana olevia tahoja yhdistää tahto auttaa kehitysmaiden lapsia huumorin ja yhteisen tekemisen voimalla. Tänä vuonna Nenäpäivän keräystavoite on 3,2 miljoonaa euroa.

 

 

MAINOS
Edellinen artikkeliTaimelassa käytiin syysloman viettoon työpajojen kautta
Seuraava artikkeliMaailman Selkäpäivä 16. lokakuuta: Huomioi selkäsi työssä