Taimelassa käytiin syysloman viettoon työpajojen kautta

Mainos[adrotate banner="3"]

Taimelan alakoulussa Alajärven Lehtimäellä syyslomalle siirryttiin koulun vanhempainyhdistyksen ja opettajien yhteistyönä järjestämien työpajojen kautta. Oppilaille oli ennakkoon annettu mahdollisuus valita omat suosikkinsa peräti kahdeksasta eri työpajasta, joiden joukossa oli muun muassa T-paidan tuunausta, zumba-tanssia, herkkujen leipomista, tulppaanien istutusta, maalausta ja jopa yksipyöräisellä sirkuspyörällä ajoa. Normaalista koulupäivästä poikkeava yhdessä tekeminen sai hymyn nousemaan kaikkien mukanaolleiden suupielille.

T-paidan tuunauspajassa syntyi upeaa jälkeä.
T-paidan tuunauspajassa syntyi upeaa jälkeä.

Lasse Mansikka-aho

MAINOS
MAINOS
Edellinen artikkeliNäillä arkisilla asioilla vähennät rintasyöpäriskiä
Seuraava artikkeliHuumorin voimalla apua kehitysmaiden lapsille