-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Taimelassa käytiin syysloman viettoon työpajojen kautta

Taimelan alakoulussa Alajärven Lehtimäellä syyslomalle siirryttiin koulun vanhempainyhdistyksen ja opettajien yhteistyönä järjestämien työpajojen kautta. Oppilaille oli ennakkoon annettu mahdollisuus valita omat suosikkinsa peräti kahdeksasta eri työpajasta, joiden joukossa oli muun muassa T-paidan tuunausta, zumba-tanssia, herkkujen leipomista, tulppaanien istutusta, maalausta ja jopa yksipyöräisellä sirkuspyörällä ajoa. Normaalista koulupäivästä poikkeava yhdessä tekeminen sai hymyn nousemaan kaikkien mukanaolleiden suupielille.

T-paidan tuunauspajassa syntyi upeaa jälkeä.
T-paidan tuunauspajassa syntyi upeaa jälkeä.

Lasse Mansikka-aho

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät