0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa laajentaa aukioloaikojaan Prismassa, S-marketeissa ja Sale Soinissa

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa laajentaa aukioloaikojaan Prismassa, S-marketeissa ja Sale Soinissa 1.2. lähtien, jos lakimuutos sen sallii.

Alueellamme S-marketit Alajärvi, Lehtimäki ja Vimpeli palvelevat maanantai – lauantai kello 7-21 ja sunnuntai 11-18.

MAINOS

Sale Soini palvelee maanantai – lauantai 7-21 ja sunnuntai 10-20.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa tarttuu lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen ja laajentaa Prisma Seinäjoki Hyllykallion, Sale Soinin sekä 28 S-marketin aukioloaikoja niin, että ne ovat asiakkaiden näkökulmasta entistäkin kätevämmät.

Aukioloaikojen pidennykset tehdään toimipistekohtaisesti.

– Asiakkaidemme pitää saada valita itse, milloin he käyvät kaupassa. Aukioloaikoja pidentämällä annamme heille lisää valtaa omiin aikatauluihinsa, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Simberg.

– Haluamme kehittää palveluitamme jatkuvasti. Vain tekemällä tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Jos uudet aukioloajat eivät sovikaan asiakkaillemme, säädämme niitä uudestaan.

Aukioloaikamuutokset astuvat Eepeessä voimaan 1.2.2016 lähtien jos lakimuutos sen sallii.

Lisää työtä

Pidempien aukioloaikojen myötä kaupassa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy. Tekijöitä tarvitaan enemmän, ja jo olemassa oleva henkilöstö saa lisää tekemistä.

– Tämä on hyvä tilaisuus henkilöstöllemme. Pidemmät aukioloajat antavat mahdollisuuden arjen joustoihin. Ilta- ja viikonlopputunnit merkitsevät monipuolisempien työaikojen lisäksi parempia ansaintamahdollisuuksia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät