Kyyjärven vastaanottokeskuksen toiminta on käynnistynyt

35
Mainos[adrotate banner="3"]
Kyyjärven vastaanottokeskuksen toiminta on ollut käynnissä muutaman kuukauden ajan. Asukkaat ovat Afganistanista ja he puhuvat persiaa. Vastaanottokeskuksen vastaava ohjaaja Terttu Niskanen kuvailee heitä sopuisaksi väeksi.
Kyyjärven kunnalla on ollut tyhjillään yli kymmenen rivitaloasuntoa, joista osa on nyt vuokrattu asumiskäyttöön. Kunnan vuokra-asunnoissa asuu tällä hetkellä neljä perhettä. Lähiaikoina perheitä on mahdollisesti tulossa lisää. Asukkaita vastaanottokeskuksessa ja vuokra-asunnoissa on kaikkiaan 34, josta 28 on aikuisia.

Niskanen tiedottaa, että vastaanottokeskuksella on tarvetta urheiluvälineille, kengille, pesukoneille, mikroaaltouuneille ja muille kodinkoneille, kattiloille, leluille ja peleille, sekä lastenrattaille.

MAINOS

Lisätietoa antaa Terttu Niskanen 0403563948.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa