Muutoksen tuulia Alvariinissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Hotelli-ravintola Alvariini viihdyttää ja palvelee paikallisia jo viidettä vuotta. Ravintola- ja majoituspalveluiden lisäksi Alvariini tunnetaan kuusirataisesta keilahallistaan, joka luo tervetulleita harrastusmahdollisuuksia vieraspaikkakuntalaisille ja Alajärveläisille.

Haastavista ajoista huolimatta Alvariini on hiljattain solminut uuden monivuotisen vuokrasopimuksen Kiinteistöyhtiö Järvikartano Oy:n kanssa.

MAINOS

alvariini

Koululaiset pääsevät Alvariiniin

Alajärven kaupunki ja Alvariini ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa Alajärven kaikille koululaisille mahdollisuuden päästä kokeilemaan keilausta Alvariinin keilahallissa.

– Kaupunki on ostanut meiltä keilauspalveluita paikallisille opiskelijoille ja koululaisille, kertoo Tomi Hemminki Alvariinista.

– Alvariinin puolesta nähdään todella hyvänä asiana, että nuoret pääsevät kokeilemaan uusia harrastusmahdollisuuksia nimenomaan koulun puolelta, jonka kaupunki tarjoaa, sanoo Salla Hemminki.

Koululaisvuorot Alvariinissa alkavat helmikuun alusta.

Muutoksia lounas-palveluihin

– Lounastoimintaa muutetaan enemmän kotiruokatyyppiseksi ja samalla lounaan hinnaksi tulee 7,50 euroa, kertoo Tomi Hemminki.

Lisäksi aloitetaan uusi edustuslounas-palvelu.

– Edustuslounas tarkoittaa sitä, että asiakkaat ja yritykset voivat etukäteen varata lounaan, joka tarjoillaan lautasannoksena normaalin noutopöydän salaattipuffeen lisäksi, Salla Hemminki selvittää. Edustuslounas on tarjolla normaaliin lounasaikaan.

Aukioloajat ja uusi karaoke

Alvariini laajentaa aukioloaikojaan 6. helmikuuta alkaen. Aukioloajat perjantaisin ja lauantaisin jatkuvat kello 02.00 saakka. Lauantaisin Alvariinissa lauletaan karaokea ja viihdepuolen ohjelmistosta löytyy esiintyviä artisteja. Helmi-maaliskuun aikana Alvariinissa esiintyvät muun muassa rockabilly-bändi The Blue Notes ja yli 1000 keikan kokemuksella esiintyvä Telaketju.

– Avaamme keilahallin sunnuntaikäyttöön kello 12 – 16, koska keilahallin kysyntä on kasvanut ja asiakkaat haluavat keilata sunnuntaisinkin, kertoo Tomi Hemminki.

Hotellin aulatiloja järjestetään myös uudelleen, jotta saadaan tilaa karaoke-laitteille ja tanssilavalle.

Majoituspalvelut

– Meillä on majoituspuolella ollut hienoista kasvua näkyvissä, kertoo Salla Hemminki. Hänen mukaansa paikalliset yritykset ja niiden asiakkaat kuuluvat pääsääntöiseen asiakaskuntaan.

Asiakaskunta on myös kansainvälistynyt. Kuukausittain vieraita käy kolmesta tai neljästä eri kansallisuudesta.

Hotellin 21 huonetta ovat saamassa sisustukseensa ripauksen paikallista kulttuuria. Huoneisiin tehdään tauluja Alvar Aaltoon liittyvistä valokuvista, yhteistyössä Nelimarkka-museon kanssa.

Joona Rannisto

 

MAINOS
Edellinen artikkeliErasmus-hanke kokosi Alajärvelle opettajia ympäri Eurooppaa
Seuraava artikkeliVarovaisuutta liikenteeseen – ajokeli on erittäin huono!