Torstai-lehden ja Ankkurien keräyksellä liikuntavälineitä kouluille

Mainos[adrotate banner="3"]

Viime kesän Superpesis -otteluissa yleisöllä oli mahdollisuus tuoda mukanaan keräyslaatikkoon kotona ylimääräiseksi jääneitä urheiluvälineitä.

Keräyksen järjestivät Torstai-lehti ja Alajärven Ankkurit tavoitteenaan saada tarpeettomat tavarat kieroon ja samalla saada paikkakunnan kouluille liikuntavälineitä käytettäväksi silloin, jos omia välineitä ei ole tai ne ovat vaikkapa unohtuneet kotiin.

MAINOS

Keräyksellä saatiinkin kasaan valikoima suksia, monoja, luistimia, räpylöitä ja iso määrä pesäpalloja! Torstai-lehden kustantajan Järvi-Pohjanmaan Viestintä Oy:n puolesta lahjoituksen luovutti hallituksen jäsen Tuomo Tallbacka ja Ankkurien puolesta puheenjohtaja Antti Joensuu.

Lahjoituksen vastaanotti sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto ilahtuneena siitä, että näin kouluille saatiin varavaruisteita, joille on aina tarvetta. Jos jollakulla on vielä nurkissaan tarpeettomia liikuntavälineitä, ovat ne varmasti kouluilla edelleenkin haluttua tavaraa.

– Esimerkiksi jääkiekkomailoja tarvitaan kouluilla aina, samoin suksia ja luistimia. Niitä voi lahjoittaa vaikkapa ihan suoraan kouluillekin, kaikki ottavat niitä varmasti mielellään vastaan, Kaunisto kertoo.

Nyt sivistystoimelle lahjoitettuja liikuntavälineet on tarkoitus jakaa alueen kouluille ja koulut voivat myös itse kysellä niitä käyttöönsä.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliAvantouinti hellii kehoa ja mieltä
Seuraava artikkeliVPT-keittiöt valmistaa kalusteet käsityönä