3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Järviseudun ammatti-instituutissa merkonomiopiskelijat Mestarimyyjäkoulutuksessa

Mestarimyyjäkoulutus tarjoaa ajankohtaista tietoa kaupan alasta verkkokoulutuksen myötä. Koulutus sisältää muun muassa tietoa kassatyöstä, kaupan turvallisuus- ja ympäristöasiaa, tietoa K-kauppiasyrittäjyydestä sekä ajan hermolla olevaa tuotetietoutta.

Järviseudun ammatti-instituutin Alajärven ja Töysän toimipisteissä Mestarimyyjäkoulutukseen osallistui yhteensä 35 opiskelijaa.

MAINOS

K-ryhmän Mestarimyyjäkoulutus toteutetaan oppilaitoksissa tänä lukuvuonna 29. kerran. Koulutuksen toteuttamisesta vastaavat oppilaitokset, K-instituutti ja Kesko. Mestarimyyjäkoulutuksen ohjauksesta Järviseudun ammatti-instituutissa vastasi lehtori Liisa Raivio.

Alajärven toimipisteessä mukana oli tulevana keväänä valmistuvat 20 merkonomiopiskelijaa, joista parhaana palkittiin Sanna Ahonen ja Minna Liikala.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät