0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Jamin opiskelijat valmistautuivat ystävänpäivään

Jamin merkonomi-opiskelijat valmistautuivat lähestyvään ystävänpäivään. Normaalien oppituntien tilalle oli järjestetty ohjelmallinen päivä.

Alajärven toimipisteessä opiskelijoilla oli mahdollisuus siemaista kupillinen alkoholitonta boolia ja syödä herkullinen muffinsi. Vieraiksi odotettiin myös paikalle lupautuneita, koulun entisiä opettajia. Tarjoilupöydän toiminnasta vastasivat kolmannen vuoden opiskelijat Wilma Isokangas ja Hanna Korkia-aho. Heidän mukaansa päivä toi tervetullutta vaihtelua ja oli mukavaa päästä tekemään itse.

MAINOS
ystävänpäivä2
Opettaja Maija Viljanmaa nauttimassa oppilaiden järjestämästä tarjoilusta.

Samalla saatiin käytännön harjoitusta somistuksesta, visuaalisesta myyntityöstä. Tarjoilutiloihin ja muualle kouluun oli askarreltu aiheeseen liittyviä koristeita sekä ilmapalloja. Kaikki sopi yhteen päivän väriteeman kanssa, joka vaihteli punaisen eri sävyissä.

Ryhmän opettaja, Maija Viljanmaa kertoi, että somistuksen lisäksi päivä tarjoaa tilaisuuden opetella kampanjan järjestämistä ja vastuunkantamista käytännössä.

ystävänpäivä3

Päivän ohjelmaan sisältyi myös puolille päiville suunniteltu käynti yläkoulun yhdeksäsluokkalaisten luokse. Opiskelijat olivat valmistaneet vaaleanpunaisia sydämiä, joihin oli kirjoitettu Uppo Nallesta valikoituja runoja annettavaksi nuoremmille oppilaille. Ohjelmassa oli myös karaokea ja tutustumisleikkejä ensimmäisen vuosiluokan opiskelijoiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan oppilaat pitivät erilaisesta koulupäivästä. Opettaja Viljanmaa iloitsi siitä, miten kirjojen sulkeminen hetkeksi tuo esiin uusia piirteitä opiskelijoista.

– Tulee esille oppilaiden luovuus, monilla on värisilmää ja paljon ideoita, kertoo Viljanmaa. Hän jatkaa, että käytännön töissä saa hyvän mahdollisuuden moni sellainen opiskelija, jonka vahvuudet eivät tule niin hyvin esille teorian puolella.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät