2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Vedon kausi päättyi puolivälieriin

Äänekosken Huima vastasi Naisten Korisliigan kevään ensimmäisestä todellisesta yllätyksestä, kaatamalla Vimpelin Vedon vieraskentällä lauantaina lukemin 71-69 (38-30), samalla tiputtaen sarjakolmosen Vedon pudotuspeleistä 3-0 –otteluvoitoin.

Äänekosken Huima osoitti viimeistään lauantaina, ettei joukkueen kevätkunto ole ollut minkään sortin silmänlumetta.

MAINOS

Viimeiset viisi otteluaan runkosarjassa voittanut Huima voitti lauantaina Vimpelin Vedon vieraskentällä vahvan esityksen päätteeksi lukemin 71-69 (38-30) ja tiputti samalla Vedon ulos pudotuspeleistä puhtaasti 3-0 -otteluvoitoin.

Lauantain kamppailu alkoi vierasjoukkueen osalta pirteillä otteilla. Hermostuneesti kamppailun avauspuolikkaan pelannut ViVe oli vielä avausjakson ajan Huiman rinnalla, mutta äänekoskelaiset olivat karata Vedolta toisella neljänneksellä kotijoukkueen hyökkäyspelaamisen takutessa pahemman kerran.

Ottelun toisella puoliajalla Huima oli karata muutamaan otteeseen, mutta ViVe onnistui kotiyleisönsä tukemana pysyttelemään iskuetäisyydellä päätösjakson puoleen väliin asti. Veto näytti jo kääntävän ottelun päätösjakson puolivälin tienoilla Crystal Bradfordin nostaessa Vedon pisteen johtoon.

Bradfordin korin jälkeiset puolitoista minuuttia menivät kuitenkin Huimalle vastaansanomattomasti 8-0, eikä Veto saanut missään kohtaa kurottua eroa enää kolmea pistettä lähemmäksi ennen kuin vasta viimeisillä sekunneilla syntyneellä korilla. Huima ei kuitenkaan hermoillut, eikä antanut Vedolle enää tasoitusmahdollisuutta vaan onnistui pitämään tulostaululla 71-69 -voittolukemat.

Huiman parhaimmistoon lauantain kamppailussa lukeutuivat tupla-tuplat toimittaneet Kenya Robinson (16/12) ja Sequoia Holmes (16/12/3 syöttöä), sekä kaksikon kanssa samaan pistemäärään yltäneet Jazmine Perkins (16/8/3 syöttöä) ja Camilla Grönberg (16/3 riistoa).

ViVen kauden viimeisessä ottelussa kovinta jälkeä tekivät tupla-tuplat nakutelleet Crystal Bradford (17/15/3 syöttöä) ja Alexyz Vaioletama (15/14) sekä 13 pistettä heittänyt takamies Cori Coleman (13/8).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät