Asumista ja hyvinvointia messut viimeistä silausta vaille valmiina yleisöryntäykseen

Mainos[adrotate banner="3"]

Kevään Asumista ja hyvinvointia -messut järjestetään tänä vuonna Soinissa huomenna lauantaina 23. huhtikuuta Yhtenäiskoululla kello 10-16.

Messujärjestelyt ovat nyt viittä vaille valmiit ja näytteilleasettajat ja järjestäjät ovat valmiina vastaanottamaan messuyleisön rynnistyksen paikalle.

MAINOS
Pirkko Ylätalo Järvi-Pohjanmaan Yrityspalveluista kertoo, että messujen ohjelmistossa on pyritty huomioimaan koko perhe.
Pirkko Ylätalo Järvi-Pohjanmaan Yrityspalveluista kertoo, että messujen ohjelmistossa on pyritty huomioimaan koko perhe.

messuportit avautuvat kello 10 ja virallisen avauksen suorittaa puolta tuntia myöhemmin Soinin kunnanjohtaja Stefan Sundberg. Avausosuudessa nähdään myös Soinin 4H yhdistyksen voimistelukerhon 2-4 -luokkalaisten tyttöjen pirteä tanssiesitys.

Kaikkien tuntema maalaislääkäri Tapani Kiminkinen käsittelee klinikallaan aihetta ”Terveenä elää pidempään”. Messuyleisö voi esittää klinikalla myös omia kysymyksiään ja kysymykset voi myös jättää kirjallisena ennakolta messupaikan kysymyslaatikkoon.

Messujen ohjelmistossa on pyritty huomioimaan koko perhe. Pirkko Ylätalo Järvi-Pohjanmaan Yrityspalveluista kertoo, että perheen pienimpiä messuille saapuu viihdyttämään Leena Pyylampi ja Laulava Pupujussi. Laulavan Pupujussin lapset tapaavat messupäivän aikana myös Järvi-Pohjanmaan kirjastopalveluiden osastolla.

Soinin Hautakylän ja Kukonkylän kyläyhdistykset ovat yhteistuumin järjestäneet messuille yleisökilpailuja. Luvassa on muun muassa jäätelönsyönnin mestaruuskilpailu! Kisan sponsorina toimii A. Piipponen Oy.

Messuilla ei yleisön tarvitse kuljeskella nälissään, sillä tarjolla on maukas keittoruokalounas ja herkullisia kahviotuotteita. Ruoka- ja kahviopalveluista vastaavat paikalliset urheiluseurat ja toiminnan tuotto menee paikallisen junioritoiminnan tukemiseen. Mukana ovat Soinin Palloseura, Soinin Tiikerit ja Soinin Sisu.

Soinin yhtenäiskoulun nuoret ovat mukana messujärjestelyissä tarjoamalla yrityksille skriinmainontapalvelua. Näin yrittäjä voi saada messuilla näkyvyyttä ilman varsinaista messuosastoakin.

Perinteisen tavan mukaan kaikkien messukävijöiden kesken arvotaan lahjakortti, jonka voi käyttää Järvi-Pohjanmaan alueen liikkeissä.

Yhteistyökumppaneina messuilla ovat mukana myös Alajärven Osuuspankki ja Kohiwood, jotka nähdään messuilla myös omilla osastoillaan.

Messuille on yleisöllä jälleen vapaa pääsy. Messuosastoja tulee sisätiloissa olemaan viitisenkymmentä ja lisäksi ulkopaikkoja. Osastoilla esitellään monipuolisesti teemaan liittyviä aiheita.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliHoitosuunnitelma diabeteksen hyvän hoidon tueksi
Seuraava artikkeliSalitreeni imaisi mukaansa – Emma muuttui laiskasta liikkujasta bikini fitness -kisaajaksi!