Vappumarkkinat kutsuvat taas koko perheen Alajärvelle!

Mainos[adrotate banner="3"]

LC Alajärvi – Järviseudun perinteikkään Vappumarkkinat tulevat jälleen yhtä varmasti kuin kevät!

Huomenna Vapun päivänä 1.5. kello 12-14.15 Paavolan koulun piha-alueella on mukavaa puuhaa koko perheelle, mutta erityisesti lapsille ja nuorille!

MAINOS

Lionsaktiivit Reino Rauhala, Mauno Laakso ja Erkki Åkerman kertovat, että vappumarkkinoiden perinne on pitkä ja katkeamaton.

Klubi on perustettu vuonna 1960 ja 45 vuotta sitten toimintaan mukaan tullut Mauno Laakso tietää, että jo tuolloin vappumarkkinoita pidettiin – ja jo silloin ne omasivat pitkän historian. Vokin olla, että markkinat on järjestetty 60 -luvulta alkaen!

Vappumarkkinat vetävät vuosittain tapahtumaan mukaan useita satoja kävijöitä. Väkimäärään vaikuttaa Vappupäivän sää, mutta markkinat pidetään kelissä kuin kelissä, säävarausta niillä ei ole. Toiveena on, että tänä keväänä Vappumarkkinoilla nautitaan yhdessäolosta ja ohjelmasta lämpimässä ja leppeässä auringon paisteessa!

Vaikka tapahtuma on perinteinen, sen ohjelmaa pyritään vuosittain uudistamaan. Avauksen tapahtumaan suorittaa klubin presidentti Mika Korkea-aho. Tänä vuonna aivan uutta on Järviseudun Kennelkeron agilitynäytös, jota yleisön on mahdollisuus seurata kello 12 ja 13 välisen ajan.

Kello 13.35 suoritetaan arvonnat, sillä paikalla on myynnissä arpoja joihin mm. Osuuspankki on lahjoittanut pääpalkinnoksi viikon lomaoikeuden Saariselällä!
Kello 13.45 starttaa R.M:n konsertti! Siinä esiintyvät taattuun tapaan Niko Sillanpää, Mikael Marjomäki ja Jesse Joensuu.

Noin kello 14 paikalla pääsee ihastelemaan mobilistien vappuajelua ja toinen toistaan upeampia vanhoja autoja!

Koko tapahtuman ajan pyörivät erilaiset kenttälajit, tutut vanhat ja uudet. tarjolla on mm. pesäpallonheittoa, frisbeegolfia, hevosenkengän heittoa, salibandyn tarkkuuslyöntiä ja naulanlyöntiä sekä onnenpyörää!

Ladyjen monipuolisesta puffetista, jonka edessä on iso teltta, voi ostaa mm. vohveleita, makkaraa ja kahvia.

Tapahtuman tuotto käytetään jälleen lyhentämättömänä oman paikkakunnan nuorten stipendeihin, toiminnan tukemiseen, kansainvälisyyskasvatukseen sekä vanhusten kuntoutukseen. Viime vuonna tuottoa jaettiin näihin tarkoituksiin yli 7000 euroa.

Tilaisuuden sponsoreina ovat Alajärven Osuuspankki, Oma Säästöpankki ja Japo.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliJapolan 2016 tarjoaa jopa 500 pelipaikkaa
Seuraava artikkeliSoitintaide -huutokaupassa huudettiin tuunattuja soittimia