Halkosaaren kesäteatteri tarjoaa viihdettä

Mainos[adrotate banner="3"]

Kesä on pyörähtänyt käyntiin ja kesäteatteriväki herännyt horroksestaan. Tämä tietää vauhdikkaan menon käynnistymistä myös Lappajärven Halkosaareen kesäteatterissa.

Legendaarisella lavalla nähdään tänä suvena kaksi esitystä, kun yleisöä viihdyttävät hersyvä farssi Täydelliset häät sekä legendaarisia hittejä ja hulvatonta huumoria tarjoava Suomihitit-show.

MAINOS

Halkosaaren kesäteatterin näytäntökausi käynnistyy 29.6. Täydellisillä häillä. Esitys on perinteitä tihkuva farssi, jossa riittää yllätyksiä sekä vauhdikkaita käänteitä.

– Kyseessä on myös romanttinen komedia, jossa tunteet vellovat ja iskevät päin hurjalla voimalla. Täydellisissä häissä nähdään, kuinka ihmiset joutuvat pohtimaan ketä todella rakastavat, kertoo myyntipäällikkö Marjatta Keskinen.

Robin Hawdonin käsikirjoittaman Täydelliset häät ohjaa aikaisempinakin vuosina Halkosaaressa nähty Aleksander Anria. Rooleissa ovat Taina Reponen, Petteri Rantatalo, Seppo Mecklin, Maria Järvinen, Veera Pulkkinen sekä Fatima Mattila. Näytelmä esitetään kaikkiaan yhdeksäntoista kertaa viimeisen näytöksen ollessa 31.7.

– Näytelmän 29.6. esitettävään ennakkonäytökseen on myös erikoistarjous, jolla katsomoon pääsee kaksi yhden hinnalla, Keskinen muistuttaa.

Tähtien tuikeitta

Elokuussa lavan valtaa Suomihitit-show, jossa tuikkivat todelliset musiikkitähdet. Mukana ovat Sami Hintsanen, Nina Tapio, Hanna-Riikka Siitonen sekä Ville Pusa. Solisteja säestää kuuden hengen bändi. Show nähdään kaikkiaan kuusi kertaa välillä 6.8.-21.8.

– Suomihitit-showssa kuullaan tarinaa eteenpäin kuljettavia legendaarisia suomihittejä, kuten muun muassa ”Hengaillaan”, ”Aikuinen nainen” sekä ”Aamu”. Kaiken ytimessä ovat vuosien jälkeen lähiökuppilassa tapaavat ystävykset, Keskinen toteaa.

Halkosaaren kesäteatterielämykseen voi myös yhdistää esimerkiksi ruokailun ja majoituksen teatterin yhteistyökumppaneiden tiloissa Lappajärvellä sekä lähikunnissa. Osa yrityksistä tarjoaa myös räätälöityjä teatteripaketteja. Lisätietoja www.halkosaarenkesateatteri.fi

MAINOS
Edellinen artikkeliNuorten unelmille siivet -työpajassa aktivoitiin nuoria
Seuraava artikkeliSoili Mäki nappasi lähes 10 kiloisen hauen Alajärven Ojajärveltä