12 C
Alajärvi
tiistai 26.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Soili Mäki nappasi lähes 10 kiloisen hauen Alajärven Ojajärveltä

Lapsesta asti intohimoisesti kalastusta harrastanut Soili Mäki on kalastanut Ojajärvellä jo 18 vuotta. Useimmiten kalastuskaverina on toiminut hänen äitinsä, joka nappasi viime vuonna yli kahdeksan kiloisen hauen järvestä. Tähän asti Soilin ennätyshauki on painunut viisi kiloa.

Luoma-ahon alakoulussa luokanopettajana toimiva Soili vietti 33-vuotissyntymäpäiväänsä Alajärven Ojajärvellä virvelöiden. Syntymäpäivä muuttui melkoiseksi, kun hän kiskaisi veneeseen 9,52 kg painavan ja 115 cm pitkän hauen!

-Tuon ylös saaminen oli pienoinen väsytystaistelu, olin nimittäin yksin virvelöimässä. Aikamoisesti löi jalat loukkua, kun nostin tätä haavilla veneeseen! Jouduin jo huutaa mökkinaapurilta nostoapua, mutta onnistuin saamaan kalan veneeseen ennen kuin naapuri ehti soutaa paikalle, Soili kertoo.

MAINOS
Soili Mäki nappasi Ojajärvestä 9,52 kiloa painavan hauen. Soili toteaa tyytyväisenä, että kalastus on mahtava harrastus ja Ojajärvessä isoja vonkaleita riittää.
Soili Mäki nappasi Ojajärvestä 9,52 kiloa painavan hauen. Soili toteaa tyytyväisenä, että kalastus on mahtava harrastus ja Ojajärvessä isoja vonkaleita riittää.

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät