Kuningaskunnan juhla Soinin yhtenäiskoululla

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin yhtenäiskoululla vietettiin viime torstaina kuningaskunnan juhlaa. Mukana oli kuvitteellisia prinssejä ja prinsessoja eri valtioista.

7.-8.-luokkalaiset hoitivat leipomiset ja tarjoilun tyylikkäästi.
7.-8.-luokkalaiset hoitivat leipomiset ja tarjoilun tyylikkäästi.

Kuningasparina Emmi Salo ja Roope Saarimaa vastaanottivat vieraat juhlaan kauniisti koristeltuun saliin. Tervetuliaismaljojen jälkeen musiikkia esittivät pianolla Anja Keisanen, Emma ja Lotta Huvila. Roosa Latva-laturi ja Milla-Netta Suni esittivät harmonikalla musiikinopettaja Heikki Jokiahon kanssa Scorpinsin Still loving you -kappaleen.

MAINOS

Tilaisuudessa jaettiin positiivisia diplomeja oppilaille ja opettajille vuoden saavutuksista. Kahvipöydän antimet ja tarjoamiset hoitivat 7.-8. luokan oppilaat näyttävästi. Juhlan lopuksi oli vapaata ohjelmaa. Ainakin 9-luokan oppilaat innostuivat tanssimaan yhteistansseja.

Tapahtumaan osallistui 7.-9. -luokkien oppilaat opettajineen. Tapahtumaa järjesteli ennakkoon tukioppilaat ohjaajansa Inkeri Väliahon johdolla.

Juhlan järjestämistä tukivat Pentti Saarimaa Oy, Vihannestukku A.Piipponen Oy, Puusepänliike Seppälä Ky, Moskiito Oy, Aki Sammalisto Oy, Markus Väliaho, Sale Soini, Koiviston kukka- ja hautaustoimisto, Huvilaite Oy, S Market Lehtimäki, Järvelän puutarha ja Soinin seurakunta.


Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliFiia Koskela taitaa taloudenpidon
Seuraava artikkeliJamin puutarhamyymälä Timjamista lähellä kasvatettua ruokaa ja kasveja