25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Tiikerit palkitsi kauden pelaajiaan

Soinin Tiikerit palkitsi kaudella 2015-2016 menestyneitä urheilijoitaan päätöstilaisuudessaan.

Lentopallon sarjakauteen lähdettiin C-ja B-tyttöjen joukkueilla. C-tyttöjen joukkueessa pelasivat Jutta Puro, Veera Salo, Vilma Nukarinen, Sanni Jussila, Emma Degerlund, Iidamaria Yli-Sikkilä, Emilia Hautamäki, Senja Aho, Heli Vihikangas, Anja Keisanen ja Roosa Latva-Laturi.

MAINOS

Kauden sijoitus oli 24./122 joukkuetta. Sijoitus on Tiikerien paras valtakunnan sarjassa tyttöjen osalta kautta aikojen.

B-tytöissä ovat ikänsä puolesta pelanneet Venla Välilehto, Marianna Österlund ja Emmi Salo. C-ikäisistä joukkueessa ovat olleet mukana Heli Vihikangas, Anja Keisanen, Roosa Latva-laturi, Veera Salo ja muitakin täydennyksiä.

Vuodenvaihteessa joukkueeseen passariksi liittyi 2-edustuksella Noora Hakonen Pihtiputaalta. Kauden saldona tytöillä oli hyvä 35. sija 78 joukkueen sarjassa.

Kevätkaudella järjestettiin erilliset aluemestaruusfinaalit helmi-maaliskuussa alkukauden menestyksen perusteella. C-tytöt nappasivat komeasti Ylistarossa Am-pronssia. Maaliskuussa B-tytöt ottivat 5. sijan Am-finaaleissa.

Harjoituksissa on käynyt muutama muukin lentopallon harrastaja. Sarjajoukkueiden valmentajina ovat toimineet Mika Aho, Rami Puro, Jaakko Latva-laturi ja Ari-Matti Salo.

Nuoremmat D-ikäiset tytöt ovat harjoitelleet lajia ahkerasti Leila Järvisen ja Maria Leppälän ohjauksessa. Palkitsemistilaisuudessa lentopallon kiertopalkintopytyn saa vuodeksi haltuunsa Senja Aho, joka tsemppasi joukkueita hienosti.

Kesäkaudella lentopallojoukkueet lähtevät vielä leireilemään Power Cupiin, joka tänä vuonna järjestetään Hämeenlinnassa kesäkuun toisena viikonloppuna.

Jääkiekossa seuralla oli myös kaksi omaa joukkuetta F-junioreissa. Karstulan Kivan kanssa tehtiin hyvää yhteistyötä E1, D1 ja D2 sekä C2 -junioreissa. Myös tulevalla kaudella yhteistyö jatkuu.

Yhteensä pelejä kertyi joukkueilla 71 ottelun verran. Tiikerien valmentajina ovat toimineet Pasi Huvila, Markku Ojala ja Veijo Koivisto. Nuorimmat juniorit palkittiin Leijona-liigan kunniakirjalla ja F-juniorit mitalilla.

Roni Ojala palkittiin maalitykillä, joka myönnetään vuosittain eniten pisteitä keränneelle pelaajalle. Vanhimmat juniorit ovat pitäneet oman tilaisuuden jo aiemmin Karstulassa.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät