Keski-Suomen Betonirakenteen (KSBR) vahva panos suomalaisen tuulivoimainfran rakentamisessa jatkuu. Nyt yhtiö aloittaa infrarakennustyöt Karstulan Korkeakankaalla, jonne valmistuu yhdeksän tuulivoimalan tuulipuisto vuoden 2021 lopussa.

Valitukset Louhukankaan ja Möksyn tuulivoimakaavoista kumottu

Vaasan hallinto-oikeus on tänään yksiselitteisesti kumonnut valitukset koskien Louhukankaan ja Möksyn tuulivoimakaavoja.

Ilmatar Alajärvi-Louhukangas Oy ja Ilmatar Alajärvi-Möksy Oy jatkavat hankkeiden kehittämistä kuten tähänkin mennessä tavoitteenaan rakentaan lähivuosina yksi Suomen merkittävimmistä tuulivoimakeskittymistä Alajärvelle.

Investoinnin arvoksi arvioidaan n. 200 miljoonaa euroa.

Hankkeissa on mukana EDF EN, joka on Ranskan valtiollisen energiayhtiön tytäryhtiö ja yksi maailman suurimmista uusiutuvan energian tuottajista.