Maratontanssit Soinin yhteistalolla jälleen viikonloppuna

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin Sisun ja Nuorisoseuran Yhteistalolla tanssitaan suuren suosion saavuttaneita Maratontansseja 2.-3. heinäkuuta. Viime kesänä tanssikilpailuun osallistui kahdeksan paria, joista viisi paria jaksoi tanssia koko vuorokauden.

Kiinnostus kisaa kohtaan on lisääntynyt, ja tänä kesänä järjestäjät toivovat paikalle taas paljon rohkeita ja kovakuntoisia tanssijoita.

MAINOS

Ilmoittautuminen tanssikilpaan alkaa lauantaina 2.7. kello 16, jolloin myös lipunmyynti aloitetaan. Varsinainen tanssiurakka starttaa kello 17 jatkuen läpi yön sunnuntaihin 3.7. kello 17 saakka.

Aina tasatunneilta alkavaa kilpatanssia tanssitaan 45 minuuttia ja sitten pidetään 15 minuutin tauko, jolloin talo tarjoaa suuhunpantavaa.

Tanssimusiikki soi tauotta koko vuorokauden, joten myös tavallinen tanssiyleisö ja kilpailijoiden kannustusjoukot ovat tervetulleita mukaan. Pääsylippuna toimivalla rannekkeella pääsee sunnuntainakin sisään, jos ei jaksa koko yötä tanssin pyörteissä juhlia.

Tanssimusiikkia tarjoilevat Marja Toivonen, Tapani Lager, Kalevi Suntila, Kalevi Järvenpää, Jussi Roponen, Esa Roponen, Esko Roponen, Taisto Roponen, Kaarina Tikkamäki ja Valio Rantakangas sekä lauantain yllätysvieraana ensimmäinen tangokuningas Kauko Simonen.

Yhteistalon alakertaan on saatu oma Karaokekellari, joka palvelee alan harrastajia ja laulamisesta kiinnostunutta yleisöä tapahtuman ajan. Ravintola toimii c-oikeuksin ja sieltä voi ostaa myös keittoruokaa.

Kaikki kilpatanssijat palkitaan. Järjestäjät ovat kiitollisia soinilaisille ja muille yrittäjille Maratontanssien sponsoroinneista. Tapahtuman järjestelyissä on taas mukana paljon kökkäväkeä soinilaisella sisulla ja sydämellä. Kuntotanssit jatkuvat 31.7., jolloin Ippe Mansikka valloittaa tanssiyleisön.

Mukana maratontanssien menossa ovat A.Piipponen Oy, Huonekaluverhoomo Osmo Ojala, Anita Kangasniemi ja Markku Koivula, Veljekset Siltala, Nahkapaikka, Vähittäismyynti Mikko Keskinen, Ykköset-lehti, Matkapeura, KM-Rahti, HaVuRa, TTM-Asennus, Soinin Maalauspalvelu Ky, Kuljetus V.Vuorenmaa, Huolto Mäki Oy, Fysiokeskus Oy, Trove Huonekalu Alajärvi, Järvi-Pohjanmaan Vapaa-aika, EJ-Tarhat ja Ej-Lämpö, OP, Koiviston Kukka.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliValitukset Louhukankaan ja Möksyn tuulivoimakaavoista kumottu
Seuraava artikkeliAaltoa & Aarioita -festivaali avattiin Alajärvellä