1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Gospel Ridersit rentoon musiikkitapahtumaan Lehtimäelle!

Fagerkullan Pappilassa Lehtimäellä järjestetään maanantai-iltana 11.7. kello 18 eteenpäin rento, musiikkipitoinen tapahtuma, jossa esiintymässä ovat Timpurin roudarit ja trubaduuri Marko Isolehto. Illan juonnosta vastaa Ulla Anttila.

Renkituvassa on kahvila auki koko tapahtuman ajan. Yksi illan merkittävä kohokohta on Gospel Ridersien tulo paikalle, eli komeita pyöriä on tulossa pappilanmäelle kymmeniä!

MAINOS

Gospel Riders -moottoripyöräkerho ry on moottoripyöräkerho, joka tarjoaa motoristeille mahdollisuuden liittää moottoripyöräilyn ja kristillisen uskon luontevalla tavalla toisiinsa.

Tavoitteina on tukea jäsenten hengellistä kasvua ja kehittää heidän vastuuntuntoaan ja ajotaitoaan liikenteessä. Jäseniä on jo noin tuhat eri kristilliseen kirkkokuntiin kuuluvaa ihmistä. Toiminta on yhteiskristillisellä periaatteella, toinen toista kunnioittaen.

Vierailu Lehtimäellä liittyy Gospel Ridersin juhannuksena Keuruulta startanneeseen 7xSF -ajoon, joka on järjestyksessään jo viides.

Ennen kampanjan päättymistä heinäkuun puolivälissä Tampereella, viisi motoristiryhmää käy sadalla paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Yksi ryhmä suuntaa Lapin perukoille saakka ja muut kiertävät maata ennalta laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Yhteistyössä eri seurakuntien kanssa järjestetään toritapahtumia, vierailuja ynnä muita aktiviteetteja.

7xSF -kiertueella on vuosittain toistuva teema, ja se on tänä vuonna Yksi tie – En väg. Teema ilmaistaan sekä suomeksi että ruotsiksi, koska mukana on tänä vuonna myös ruotsinkielinen ryhmä, joka vierailee länsirannikon ruotsinkielisillä paikkakunnilla. Kampanjan tämän vuoden teemaväri on punainen.

Ajoon osallistuu satoja Gospel Riders -kerhoon kuuluvia ja muita motoristeja, joita yhdistävät kristilliset arvot. Jokainen motoristi ajaa vain yhtä, itse valitsemaansa tietä.

Jokainen toivoo, että tie on hyvä ja turvallinen, matka miellyttävä, ja päämäärä oikea. Jokaisella ihmisellä on vain yksi elämä elettävänään, se yksi tie. Ja toive on, että matka ja määränpää olisivat hyviä.

Tämän teeman eri näkökohdat ovat puheiden, musiikin ja moottorien pärinän kera esillä Yksi tie — En väg –ajon tapahtumissa.

Hyvää musiikkia, paljon nähtävää ja rentoa tunnelmaa on siis luvassa Fagekullan kauniissa maisemissa!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät